Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 10 ezer forinttal megfogadtam,...

10 ezer forinttal megfogadtam, hogy kikapunk Svájctól, viszont a barátaim azt mondták, hogy Ők a helyemben ennek a nyereménynek nem örülnének, baj ha én örülök mégis?

Figyelt kérdés

Miért mondják ezt nekem?

Ez életem első fogadása (többet nem fogok 10 ezer forintért fogadni, mert rájöttem, hogy az nekem nagy tét, max 1000 forinttal), de miért ne örülhetnék neki?

2024. jún. 15. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Aki fogad, az a kőkemény tényeket veszik figyelembe, nem az érzelmeket.

A sikeres emberek magukkal foglalkoznak, nem egy számára idegen emberek eredményeit élik meg úgy, mintha az ő érdemük lenne.

Ez a buta emberek gondolkodása.

Amúgy meg, ha én magyar vagyok miért kellene automatikusan magyarnak szurkolni?

Mi van, ha antipatikusak a játékosok, bénák, akkor is nekik kell?

Miért is?

Ennek az egész csapatszellemnek annyi a lényege, hogy, sokan csak úgy érzik jól magukat, ha valahová tartoznak.

A valóban erős embereknek nincs szüksége erre az érzésre, mert van önbizalmuk.

2024. jún. 16. 00:44
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván azért mondják, mert kikapott a magyar csapat. De mindenképpen külön kell választani az érzést. A vereséget sajnálod, a nyereménynek örülsz.
2024. jún. 16. 08:02
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Ilyenkor pluszban örülök, hogy nem veszek részt a meccsekben. :D :D
2024. jún. 16. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ők az atombiztos magyarkodás miatt gondolkodnak így, hogy a magyar milyen atommegagigantikusan jó focis-csapat,

neked a mani a fontos.

Ne foglalkozz velük!

2024. jún. 16. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!