Álom betörésről. Mit jelenthet?
Ma éjjel, pontosabban 00:40-kor keltem fel egy álomból. Álmomban Tv-t néztem lefekvéskor, de eléggé hangosan. Majd később arra riadtam fel álmomban, hogy valaki csöngetett az éjjel. Gondoltam azért, mert hangos a tv. Anyukám kikukucskált az ajtón, majd szólt nekem, hogy nézzem meg én is. Egy kopasz férfi volt, már nem emlékszem pontosan, de 30 év körüli lehetett és a háttérben szólt a zene, mintha házibuli lett volna valahol a lépcsőház egyik lakásában. Miközben a kukucskálón keresztül néztem a férfit, hátrébb lépett az ajtótól kb 2-3 méterre és többször nekirohant az ajtónak. Ennek hatására én belülről nekidőltem az ajtónak és próbáltam felhíni a rendőrséget, de mielőtt telefonálhattam volna felkeltem.
Nem sokszor szoktam álmodni, vagy legalábbis nem szoktam rá emlékezni, hogy álmodtam e volna. Ilyen jellegűt még biztosan nem, legalábbis nem emlékszek rá. Ezt az említett férfit biztosan nem ismerem, amikor felriadtam rögtön legépeltem a telefonomban a történteket, hogy biztosan emlékezzek. Olvastam neten, hogy a betöréses álmok valamilyen személyiségfejlődésre utalnak, de kíváncsi vagyok, hogy itt valaki vélekedik e máshogyan. 24 éves férfi vagyok.
Tudatosítani kellene magadban a betörőt?
A való életben metafórikusan betörsz valahová?
Milyen embernek látod magad amúgy?
Instán keresd fel:
@alomfejtes
Jókat szokott mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!