Miért álmodom mindig az exemmel?
Figyelt kérdés
már 4hónapja hogy szakítottam vele, hazudott stb nem beszélünk nagyon ritkán jut már eszembe, már nem járnék vele, nem szeretem már szerencsére.
de majdnem minden éjjel azt álmodom hogy bocsánatot kér tőlem, vagy újra járunk és boldogok vagyunk, mikor jártunk sose álmodtam vele. elegem van ebből.
2012. nov. 13. 11:26
1/3 Jézus :) válasza:
Akkor ismered meg a másikat, ha belelátsz álmaiba. Az vagy igazából, aki az álmaidban vagy. Pszichológusok is ezért kíváncsiak az álmokra.
Még mindíg nem békéltél meg a szakítással. Ezt csak magad oldhatod meg, nézz mélyen a lelkedbe, mit érzel még az exed iránt, őszintén. Más ebben neked nem tud segíteni, csak saját magad.
2/3 anonim válasza:
az almok altalaban egy vagyat tukroznek amirol nem ritkan mi sem tudjuk h szeretnenk de a tudatalattidban fontos szerepe van ezert almodsz rola. Szeretned ha bocsanatot kerne es megint egyutt lehetnetek ha nem jelentene semmit akkor nem csak nem gondolnal vagy almodnal rola de a szived sem dobbana meg mikor meglatod ot az utcan vagy mashol
3/3 A kérdező kommentje:
szerencsére sehol sem találkozom vele, nem lakunk egy városban:)
2012. nov. 14. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!