Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha az exemmel álmodom?

Mit jelent ha az exemmel álmodom?

Figyelt kérdés
Volt egy rövid ideig tartó kapcsolatom, igen mély nyomot hagyott bennem,hosszu idön keresztül álmodtam az illetövel,gondoltam rá stb., de egy ideje már nem érdekel,elmúlt, csak néha egy pillanatra jut eszembe,jelentéktelenül,aztóta csak hasonló rövidtávu kapcsolataim voltak.. Legutóbb bármenyire is hülyén hangzik azt álmodtam(hogy a fent említett exemnek)neten keresztül eladtam neki egy fekete ruhát, ö nem akart vásárolni és nem is keresett egyszerüen csak mint pl. vaterán eladtam neki valami, tehát nem ö akart venni én kattintottam egy gombra, hogy eladok neki valamit, az álmokban ugye előjöhet bármilyen abszurdság. És ebben a pillanatban felhívott a nagynénje (bár ha jol emlékszem az életben nincs nagynénje), hogy hagyjam inkább ezt a fickót, nem éri meg vele tárgyalni semmiképp, mert egy hazug, nőcsábász. Rögtön utána felhívott ő (az exem), hogy mit akarok tőle, miért adom el neki azt a ruhát, én pedig ugy beszéltem vele mintha nem is ismerném fel, be is fejeztük azzal, hogy nem tudom ki ő és mit akar. Mikor letettem a telefont a nővérem szintén azt mondta, hogy hagyjam ezt a fickót, hiszen egy hazug disznó, vele is ki akart kezdeni. Nem sokkal utána megnéztem az exem adatlapját, ahol mindenféle adat megvolt jelenítve, és amire felfigyeltem, hogy: kedvenc illatok:-és ez mellett az én nevem állt. Mikor felébredtem az volt az első gondolatom és érzésem, hogy többé nem akarok róla álmodni, és elég legyen ebből, és olyasmit éreztem, hogy a közeljövöben sikeres leszek, és nem akarom, hogy ő álmokon keresztül befolyásoljon, uj életet kezdek, valamint imádkoztam Istenhez, hogy segítsen minden álmomat valóra váltani- ezek az érzések, gondolatok jutottak eszembe közvetlen a fura álom után. Teljesen abszurd amit leírtam, ez előfordul álmodásnál, érdekelne van-e vagy volt-e valaki hasonló helyzetben, illetve, mi lehet a megfejtése az ilyen jellegü álmoknak. Köszönöm előre is.
2012. márc. 20. 05:24
 1/3 anonim ***** válasza:

"igen mély nyomot hagyott bennem"

Ezért. De nem kell amúgy evvel foglalkozni, nem jelent semmit.

2012. márc. 20. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezeknek az álmoknak semmi jelentőségük. Egyszerűen foglalkoztat téged az ex tudat alatt. Ez pl., hogy a rokona felhív és azt mondja, hogy hagyd, egész egyszerűen annyit jelent, hogy te is tudod, hogy ez a fickó nem neked való, le kéne róla már pörögnöd. Én 8 hónapja nem vagyok már együtt az exemmel, én szabályosan összeomlottam a szakítás után, már jól vagyok, de még most is elő-előbukkan álmomban. Eleinte mindig azt álmodtam, hogy újra együtt vagyunk, ölelkezünk, szeretkezünk, szerelmet vallunk egymásnak, aztán mostanában már csak kusza baromságokat álmodok vele kapcsolatban. Pár napja pl. én azt álmodtam, hogy az egyik legjobb barátja meg én az ő LCD TV-jén nézzük a Zone Club nevű csatornát de ő maga nincs jelen. Aztán ezelőtt meg azt álmodtam, hogy a másik barátjával beszélgetek róla meg a kapcsolatunkról és a barát célzást tett rá, hogy ő lehet, hogy újra közeledbe felém, mert megbánta, hogy otthagyott. Én pedig erre olyasmit reagáltam, hogy mi se akkor se most nem illünk össze. Ezek az álmok tehát arról szólnak, hogy az elméd feldolgozza a kapcsolatot, a viszonyokat, a tanulságokat.
2012. márc. 23. 14:12
 3/3 anonim válasza:
Hmmm.... érdekes
2012. máj. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!