Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez hogy lehet?

Szerintetek ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy egy csoportban vagyok és egy tanár féleség mindenkitől kérdez egy találós kérdést. Az én "kérdésem" ez volt: ellés. Fogalmam sem volt mit akar ezzel, vagy mi értelme van ennek a dolognak, már minden elléssel kapcsolatos dolgon átfutottam. Egyszer csak a mellettem ülő lány azt mondja M. Akkor jöttem rá L és M, a l után van az m betű az abc-ben. ( az angolban legalábbis, hagyjuk most azt a ly-t:D )

Jó, tudom elég bugyuta találós kérdés, de nem is az a lényeg, hanem az hogy hogyan lehet az, hogy nem tudok válaszolni egy olyan kérdésre amit a saját agyam kreált, közben egy másik ember aki szintén az agyam szüleménye meg tudja a választ? És tényleg fogalmam sem volt mi a válasz.

A másik ugyanez a csoport, a tanár franciául tesz fel kérdéseket, amikor tőlem kérdez simán válaszolok rá szintén franciául. Nos én 1 évet tanultam még 5 éve franciát, de már semmit tényleg semmit nem tudok belőle. Ha élőben kérdezte volna vki meg az a kérdést nem tudtam volna rá válaszolni, viszont tudom hogy a kérdés és a válasz is helyes volt az álmomban.

2012. okt. 26. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Az elsőre nem tudom a választ, de valószínűleg azért tudtál franciául, mert ha egyszer megtanulsz valamit, azt az agyad elraktározza és szerintem a tudat alattidból jött elő álmodban.
2012. okt. 26. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval, amit valaha elolvastál, vagy megtapasztaltál, bármilyen apró dolog ez, azt a tudatalatti elraktározza és álomkor előjöhet.
2012. okt. 26. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, van ilyen, nem tudom a pontos okát, de néha tényleg úgy tűnik, mintha az álomalakoknak önálló tudata lenne.Velem volt olyan, hogy kentem-vágtam a matekot álmomban, meg az angolt, ez azért fura, mert a matekot sosem értettem,angolul meg nem tudok, legalább is nem olyan szinten, ahogy álmomban tudtam, nem is lehet elraktározva, mert nemrég kezdtem tanulni.
2012. okt. 26. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!