Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Már durván két hónapja visszatérő álmaim vannak valami furcsa alakkal. Általában az egész úgy néz ki, hogy sétálok, és egyszer csak megfogja a vállamat az az izé, motyog valami halandzsát aztán vagy felébredek vagy kiesik a kép. De ennyi. A helyszín nem állandó, majdnem mindig valahol máshol vagyok, de a petrezselyemszagot mindenhol érzem. A figura teljesen átlagos, max egy kicsit sápadt, és ennyi. Viszont az álmok nagyon valóságosak és miután felkelek, mindig érzek valami furcsát. Ez miért van? Ha valaki tud segíteni, annak megköszönném.

A bunkók meg úgy nem nagyon érdekelnek.

2012. okt. 21. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Talán egy gyermekkori élmény ivódott beléd, a tudatalattidban rejtve van, ha így van, hipnózisban felszínre hozható.
2012. okt. 21. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is van egy hasonló visszatérő álmom! azt mondta nekem egy szakértő, hogy a tudatalattim nyitott a természetfelettire és ez az alak, egy párhuzamos univerzumban van kapcsolatban velem. és ez az alak befolyásolja a másik énem!

ha fenyegető az alak az álmodban, akkor mindenképp keress fel egy szakértőt, aki segíthet!

2013. jan. 5. 20:41
 3/4 Erik54 ***** válasza:
Mióta vannak?Költözés vagy halál volt?Ismerős a fickó?Próbálj meg szerintem beszélni vele
2013. jan. 5. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami gyermekkori élmény lehet, viszont én nem akarnám előhozni. Milyen érzéseid vannak az álom után? Nekem is van egy csomó visszatérő álmom és szinte kivétel nélkül, mindegyik után kellemetlenül érzem magam. Tekintve, hogy nem volt szép gyerekkorom, ez nem meglepő. Viszont én megpróbáltam előhozni az emlékeket hipnózissal egy pszichológus segítségével, és egy hétre rá elkezdődtek a pánikrohamok (már lassan 2 éve így vagyok). Plusz depressziós lettem.

Tehát én a helyedben nem bolygatnám fel. Előbb utóbb úgyis elmaradnak azok az álmok.

2013. jan. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!