Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon felkavart ez az álom?

Nagyon felkavart ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy szörnyű álom képei gyötörtek egész nap. Az álomban én és a kutyám egy forgalmas út melleti parkban játszottunk amikor meg látott valamit a túl oldalon és elkezdett szaladni a túl oldarra. Én éreztem, hogy baj lesz, de nem tudtam semmit csinálni. Már majdnem átért mikor egy narancssárga renault magnum kamion lassítas nélkül átgázolt rajta ekkor ébredtem fel és félálomban keresni kezdtem a kutyát először megijedtem aztán elő mászott a fotelből
2012. okt. 21. 02:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzá tennék, hogy a kutyámmal nem voltunk annyira jóban,de ezután az álom után nagyon féltem,szeretem
2012. okt. 21. 02:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire részletes volt az álom, hogy azt is tudod, hogy egy Renault Magnum típusú kamion csapta el? Nem kamu ez az egész?
2012. okt. 21. 03:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Te most azt kérdezed tőlünk, hogy téged felkavart-e ez az álom??
2012. okt. 21. 03:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Álomfejtő Mumus válasza:

Igen, úgy tűnik, felkavart téged az álom. Talán túl érzékeny vagy. Csak erről lehet szó, mivel írod, eddig nem voltál a kutyával jóban.

2012. okt. 21. 07:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mit jelenthetett. A renaultmagnum anyum kedvenc kamionja ezért ismertem fel
2012. okt. 21. 12:40
 6/6 Zsizsik666 ***** válasza:
Lelkiismeret-furdalásod van tudat alatt, hogy nem szereted annyira a kutyát. Akármilyen ganéj dög, a te kutyád, hidd el, az én macskám is szemét dög, de szeretem.
2012. okt. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!