Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

mikor szakitottam az ex barátommal megpróbált ongyilkos lenni,de nem sikerult neki,mert elszakadt a kotel.ket ev mulva ujra megprobalta felakasztani magat,meg is halt.sokszor álmodok vele,van,hogy napokon keresztul csak vele álmodok.szinte minden álom ez:eloszor szeret,kedves,stb,de én nem szeretem,félek tole,az álom végére bepipul es meg akar olni.kessel leszur,agyonver,stb.ezt olvastam:

A visszatérő álmok bizony fontos üzenetet hordoznak, és segíthetnek bizonyos gondok megoldásában, melyekkel éber tudatállapotban nem tudsz mit kezdeni. Ezek az álmok általában addig kísértenek, amíg éber állapotban is fel nem ismered és meg nem oldod a problémát, de már maga az álmodás is segít ebben a feldolgozási folyamatban. MI AKAR EZ LENNI?MIT AKARHAT TOLEM?

2012. okt. 20. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem esik le? Miattad ölte meg magát (már ha igaz a fenti esemény). Visszajár kísérteni téged, hogy bűnhődj.
2012. okt. 20. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
azért bűnhődjek,mert szakitottam vele?miert kellene azért bűnhődnöm?nem kértem,hogy legyen öngyilkos.saját butasága,hogy ilyet tett
2012. okt. 20. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Bűntudatod van miatta.Nem hiszem hogy kísérteni akar.Egyszerűen bánt téged ez az egész
2012. okt. 20. 16:11
 4/7 A kérdező kommentje:
bánt,persze,hogy bánt.én is gondoltam arra,hogy miattam lett öngyilkos,sokat gondolok rá,sajnálom Öt,néha kimegyek hozzá a temetobe gyertyát gyujtani...természetesen anyukámmal elmentem a temetésére.amikor az édesanyja és az öccse meglátott,mintha rájuk lett volna irva,hogy szerintük is én vagyok az oka annak,hogy Ö meghalt.szerintem biztos,hogy az is egy ok volt,hogy szétmentunk,de szerintem az jobban kozre játszott,hogy évek ota ivott,drogozott és az vette el az eszét (azért is mentunk szét).
2012. okt. 20. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Azóta van komoly kapcsolatod? Nem ártana melléd egy stabil partner, aki segíteni tud felejteni a múltat. Az ilyen labilis, nem életre való emberek nagyon be bírnak kavarni egy ember életébe. Gondolom azóta megválogatod, kivel állsz szóba.
2012. okt. 20. 21:02
 6/7 Zsizsik666 ***** válasza:

"évek ota ivott,drogozott"

Egyáltalán nem vagy hibás. Ezt valahogy tudatosítani kéne magadban, Próbálj meg minnél kevesebbet foglalkozni a múlttal. Ha sokszor álmodsz ilyesmit, az nem segít, inkább felkavar.

Majd ha eltelt egy kis idő, és hiszel a szellemvilágban, meggyújtassz egy gyertyát, elmondod neki gondolatban, hogy, neked az úgy nem ment, amit ő csinált, nem neked való volt ez az élet, ne téged hibáztasson, stb.

2012. okt. 22. 15:28
 7/7 anonim válasza:
egyszerű!mivel sokat gondolsz az esetre,fontosnak tartod ezért az agyad automatikusan felidézi.
2012. okt. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!