Mit jelent ez az álom?
mikor szakitottam az ex barátommal megpróbált ongyilkos lenni,de nem sikerult neki,mert elszakadt a kotel.ket ev mulva ujra megprobalta felakasztani magat,meg is halt.sokszor álmodok vele,van,hogy napokon keresztul csak vele álmodok.szinte minden álom ez:eloszor szeret,kedves,stb,de én nem szeretem,félek tole,az álom végére bepipul es meg akar olni.kessel leszur,agyonver,stb.ezt olvastam:
A visszatérő álmok bizony fontos üzenetet hordoznak, és segíthetnek bizonyos gondok megoldásában, melyekkel éber tudatállapotban nem tudsz mit kezdeni. Ezek az álmok általában addig kísértenek, amíg éber állapotban is fel nem ismered és meg nem oldod a problémát, de már maga az álmodás is segít ebben a feldolgozási folyamatban. MI AKAR EZ LENNI?MIT AKARHAT TOLEM?

"évek ota ivott,drogozott"
Egyáltalán nem vagy hibás. Ezt valahogy tudatosítani kéne magadban, Próbálj meg minnél kevesebbet foglalkozni a múlttal. Ha sokszor álmodsz ilyesmit, az nem segít, inkább felkavar.
Majd ha eltelt egy kis idő, és hiszel a szellemvilágban, meggyújtassz egy gyertyát, elmondod neki gondolatban, hogy, neked az úgy nem ment, amit ő csinált, nem neked való volt ez az élet, ne téged hibáztasson, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!