Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent egy olyan férfival...

Mit jelent egy olyan férfival álmodni, akit ismerek ugyan, de több mint 1 éve nem is láttam?

Figyelt kérdés
Az éjjel olyan férfival álmodtam, akit már több mint egy éve nem is láttam, sőt még csak nem is nagyon gondoltam rá. (annak ellenére hogy korábban teljesen bele voltam zúgva) Nem értem, most hirtelen mit jelenthet az, hogy megjelent álmomban.

2012. okt. 17. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Töredezettségmentesít az agyad. :)
2012. okt. 17. 16:06
 2/2 Romasz Ágnes válasza:
nekem is ílyen álmom volt de már nincs a közelemben olyan tárgy ami hozzá fűzbe és erre szeretnék valami magyarázatot kapni hogy ez mitől lehet pedig már rég nem is gondoltam rá és ne is álmodtam vele rég egyébként tanárom volt néha amikor Salgótarjánban jártam anyummal és a jelenlegi barátommal mindíg láttam hozzá hasonló embert de sohasem voltam benne biztos hogy ő.
2013. júl. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!