Mit jelent álmomban zuhanni?
A zuhanás önmagában félelmet és bizonytalanságot jelent. Az pedig, hogy a zuhanás után nem lett bajod és felmásztál azt jelenti, hogy valamivel kapcsolatban alaptalan félelmeid vannak. Jó dolog, hogy részletesen leírtad az álmod. (Sokan nem teszik ezt meg és nehéz értelmezni az álmaikat.) :)
Az, hogy a volt főnököd is megjelent álmodban az azt jelentheti, hogy a félelmed talán munkahellyel, vagy valami munkával kapcsolatos dologgal függenek össze.
A kígyó pedig szintén az önmagaddal folytatott küzdelmet mutatja az álomban. Gondolom ez is a félelmedet jelenti, amivel harcolni próbálsz.
Én ezt tudtam kiolvasni az álmodból. :)
Az álom okairól keveset tudunk, de valószínűleg valós életbeli félelmed vagy múltbéli élményeid feldolgozását szolgálják.
Én pl. gyakran álmodom, hogy olyan nagyon magas helyen vagyok, ahonnan biztos halál lenne lezuhanni, és nincs korlát meg ilyesmi, egy rossz mozdulat és végem. Valójában enyhe tériszonyom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!