Miért van az hogy álmomban a barátomnak szinte az összes haverjával lefeküdtem?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt a párommal2012. okt. 8. 19:59
1/7 anonim válasza:
Mikor ébren vagy az itteni tudatos éned hitei, vágyai, elvárásai stb szerint cselekszel. Álomállapotban ez megváltozik, az előbbiek "eltűnnek", s sok olyat is kipróbálsz, amit itt ebben az életben nem tennél meg...
2/7 anonim válasza:
A 3 éves kötöttségtől elfojtás alakult ki nálad és tudat alatt nagyon szeretnél már lefeküdni mással is.Ezt a vágyad kivetíted a környezetedben található férfiakra is különös tekintettel a barátod haverjaira mert ez így még pikkánsabb lenne.
3/7 anonim válasza:
+
Valószínűleg a párodnak is vannak olyan álmai, melyekben másokkal, akár ismeretlenekkel is összekerül, még ha nem is emlékszik ilyenekre
4/7 Alaque válasza:
Magyarul tudat alatt ribanc vagy. :D
5/7 anonim válasza:
Elfojtott szexuális vágyakat sugall,de lehet hogy csak egy közönséges fűnyíróleárazás az oka. Bármi lehetséges!
László jósnő
6/7 anonim válasza:
Várunk szeretettel a szerem/szex rovatban, a "Vajon terhes lehetek-e..." kérdéseddel!
7/7 anonim válasza:
Állj meg kislány! Én kimaradtam! Itt az ideje, hogy bepótoljuk!
Barátod legjobb haverja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!