Álmomban f*rkam nőtt, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Többször is álmodtam már ilyet,14/L2012. okt. 16. 18:09
1/12 anonim válasza:
Semmi...Nekem meg álmomban egyszer mellem lett meg ilyenek! xD
14/f
2/12 mustafa33 válasza:
hogy kiskutya voltál előző életedben.
5/12 anonim válasza:
Érezted, hogy nőtt vagy pedig fiú voltál? Jelentős különbség. Sosem szerettél volna fiú lenni? Nem irigykedtél valaha a fiúkra valami miatt? ez nem ezotéria, hanem pszichológia.
A farok nem csúnya szó, nem kell kicsillagozni.
6/12 A kérdező kommentje:
csak azért csillagoztam ki,hogy nehogy a másikra értsétek,ami az állatoknak van.Am az álmom elején még lány voltam,vége fele farkam nőtt,éreztem is.Volt olyan álmom is amiben először fiú voltam,de aztán megint lány lettem.Amúgy a fiúkat szeretem,lányokkal semmit sem próbálnák ki,nem is vonzóak számomra.
2012. okt. 24. 17:19
7/12 A kérdező kommentje:
Hát,hogy szeretnék e fiú lenni,egy napra kipróbálnám,érdekelne milyen érzés...:P de 1nél többre tuti nem.
2012. okt. 24. 17:20
8/12 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy nem érzed magad igazán nőiesnek, vonzónak? Úgy érzem van egy enyhe önbizalomhiányod. :)
9/12 Siera válasza:
Az ilyesmi általában azt jelenti, hogy nem vagy biztos a nemi hovatartozásodban. Lehet, hogy transzszexuális vagy. De ez persze nem biztos. ;)
10/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon is biztos magában, nem kell mindent szó szerint értelmezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!