Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmaimban elég gyakran...

Az álmaimban elég gyakran belecsöppenek egy filmbe. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Legutóbb pl. azt álmodtam, hogy alienek fészkelték be magukat a pincébe. Az egyik elkezdett üldözni. Az érdekes az volt, hogy a föld alatt ásva közelített, de én egy hirtelen mozdulattal megálltam, az meg pár méterrel előttem jött ki a földből. Valamit még hozzávágtam, de meg se kottyant neki, aztán a kerítésnek vettem az irányt, aminek nekifutottam max lendülettel, épphogy sikerült átugranom. Aztán pedig láttam egy nőt (én fiú vok) aki pontosan az én mozdulataimat hajtotta végre és annyit tok, hogy biztonságba megúszta mert már nem követték. Az érdekes az volt, hogy szinte végig tudtam, hogy ez csak egy álom, de nem tudtam mit tenni ellene. Meg azt is, hogy egy filmbe képzeltem magam, amire imdb-n akkor 10et adtam volna. Amikor felébredtem totál le voltam izzadva és arra gondoltam, hogy többet tuti nem nézek szörnyes filmet.

2012. okt. 20. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is történt már többször is.

A kedvenc sorozatom a Doctor Who és ezért már többször is álmodtam a dalekokkal.

2012. okt. 21. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Időről-időre egészen komplex filmeket álmodok, amelyekben én vagyok a főszereplő. Komoly, bonyolult sztorival (a végén magam is meglepődök a csattanón), jelenetekkel, kameraállásokkal és még zenével is. Fogalmam sincs, honnan jön ez, de igen szórakoztató. Voltam már kettős ügynök a náci Németországban a világháború idején, voltam akcióhős, de középkori földesúr és udvari bolond (akiről persze kiderült, hogy igazából királyi sarj). Az kár csak, hogy viszonylag ritkán van, évente két-három alkalommal max. Nem tulajdonítok neki különösebb jelenséget, talán csak élénk a fantáziám.

Ignoramus

2012. okt. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!