Volt már olyan álmotok, melyben nemet váltottatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 20:01
11/20 anonim válasza:
igen. egyszer egy nemet igenre váltottam. szörnyű volt.
12/20 anonim válasza:
Egy spirituális utazásom alkalmával az IGEN/NEM valutaárfolyammal spekuláltam a tőzsdén, 3,17/16,62 arányban.
László jósnő
14/20 anonim válasza:
nekem volt, farka volt és nagyon fura volt
16/20 anonim válasza:
Olvasd el Virginia Woolf-tól a Orlando-t. Nagyon érdekes, a főhőssel is ugyanez történik (igaz, ő időben is vándorol).
17/20 anonim válasza:
méghogy a pasik a disznók... az igennel válaszolók közül szinte mindenki lány és egyből a szexre gondol...:D pedig azt is kiélvezhetnék a dologban, hogy ki tudják nyitni a befőttesüveget:D
fiú vagyok és sajnos nem emlékszem ilyesmire:(:D
19/20 anonim válasza:
Egyszer volt, és sztriptízbárban voltam, öltáncot kaptam egy nőtől. XD Nem lepett meg a dolog, aznap amit néztem sorozat, ez volt benne.
20/20 anonim válasza:
Én éjszakánként nemet váltok. A páros éjszakákon kanos hímnemű vagyok, a páratlanokon meg semleges nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!