Mi volt a legőrültebb, legjobb álmotok, amire szívesen gondoltok vissza?
alig egy honapja álmodtam ezt. valahogy melysegesen megnyugtato volt, annak ellenere, hogy a vegen "meghaltam". egy macskakoves varosban jatszodott, nagyon elethu, szinte filmszeru volt. egy neni vezetett vegig az utcakon, es kulonbozo lenyekrol meselt, akiket ott lattunk. biztos, hogy volt benne 2 mano es egy nyul, akirol szobrot allitottak, mert cseledkent dolgozott valahol, es etelt lopott a csaladjanak, es ezert kivegeztek. ja es tudtam repulni. tudtad, hogy ugy kell, hogy elrugaszkodsz a foldtol, es szabalyosan melluszasban haladsz a levegoben? (: amugy kisgyerek korom ota szinte minden álmomban ("..nananaa, 100 fele valtozatban Te vagy velem.." (: ) tudok igy repulni, es ha elmondom ezt a sajat magam altal koltott verset, akkor lathatatlanna es hallhatatlanna valok; "lathatatlan, hallhatatlan, kerlekszepen segits rajtam" «nem kinevetni, lehettem vagy 3 eves, amikor kitalaltam (:
ja es az álom vegen elutott egy villamos.
amugy en a remálmaimra is szivesen emlekszem, utolag nagyon jo oket "visszajatszani"..de most nem irok peldat, mert igy is rengeteget szovegeltem, sokszor nem is a kerdesre valaszolva, es kulonben is el kene mennem aludni (: 16/L
A legőrültebb álmom,hogy az űrbe megyek,mert kiválasztottak.
A legjobb egy szex jelenet volt egy ismerősömmel.(valóságban kizárt,hogy legyen,mert nem vonzódom hozzá,mégis álmomban isteni volt vele szexelni)
Nemrég volt hogy elmentem moziba egyedül, leültem egy szőke lány mellé aki nagyon tetszett és összejöttünk. Ölelkeztünk csókoloztunk film közben meg ilyesmi, össze akartunk jönni.
A csaj kiment a filmről gondolom wc-re aztán valahogy azt vettem észre hogy egy barna hajűú másik lány ül mellettem aki szintén velem akart lenni. Nagyon kedves volt, úgy éreztem valahogy hogy vele kéne lennem. CSókoloztam vele is aztán ő is eltűnt a film vége előtt. Mindkét lánnyal találkoznom kellett volna a film után az előtérben. Valahogy az volt bennem hogy a barna kéne nekem de a szőkével futottam össze és nem tudtam otthagyni vele lettem. Bűntudatom volt a barna miatt aki valahol várhatott rám. Elindultunk a városba immáron egy társaság közepette és egyszer csak elvesztettem a szőke lányt. Túl gyors volt. Betértem egy szórakozóhelyre biztos voltam benne hogy oda ment. Nem találtam lenn, fenn pedig az emeletre egy csigalépcsőn lehetett feljutni. Odafenn csak egy wc volt, meg egy kisebb terem, csupa füst minden, részegek, mocsok, nem éreztem jól magam rájöttem nekem nem kell ez, nyugalmat akartam békét. Elindultam lefelé, valahogy éreztem a barna lányt kellett volna választanom. Talán még nem késő. ahogy el értem a lépcsőn felfelé belefutottam a szőke lányba, aki nagyon furcsa volt minden szó nélkül előrántotta a F+rkamat és el kezdte verni. Azt mondta: EZ kellett neked???!! És erre felkeltem.. nagyon durva volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!