Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legőrültebb, legjobb...

Mi volt a legőrültebb, legjobb álmotok, amire szívesen gondoltok vissza?

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még régebben volt egy álmom, amikor egy nagyon szép lánnyal éltem sokáig (az életben nem létezett az a személy), aztán amikor felébredtem nem emlékeztem az arcára, de bennem volt még az a gyöngyör érzés amit vele kapcsolatban éreztem. Próbáltam sok napig továbbálmodni ezt a dolgot, de nem sikerült..... Egyébként a legjobb az amikor azt álmodod, hogy találsz sok köteg pénzt, és akkor jön a legrosszabb: felébredsz.
2012. máj. 29. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
nem. a legrosszabb az, amikor valami nagyon finom dologba akarsz beleharapni álmodban, és a fogaid koccanasara ebredsz. (:
2012. máj. 29. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok érdekesek,de nekem, visszatérő álmaim is vannak:D Ha érdekel külön el mesélem nektek,mert nagyon hosszú,és ide most nincs kedvem leírni,egyébként,mikor én repültem az álmomban,3 csuklyás kergetett és át mentem a falakon,és ők is,de sajnos kergettek:)fogalmam sincs miért, volt 1 másik álmom is ,de az kb 1 éve történhetett! akkor tárgyakat mozgattam távolból,és energia mezőket eresztettem ki magamból :D olyan furik voltak,hosszú lenne elmesélnem:D XD
2012. jún. 2. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!