Tudatos álom. Csak azért szeretném megtanulni, hogy meg tudjak jelenni valaki álmában. Vagyis ha én álmodom valakivel, akkor talán ő is ugyanazt álmodja. Van ennek értelme szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 17:52
1/15 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. A tudatos álmodás lényege, hogy az álmaidat irányíthasd, hogy tisztában legyél vele, hogy álmodsz és eszerint dönthess.
Mások álmában nem lehet átjutni se tudatosan, se sima álomban. Az álmok a fejedben játszódnak le.
2/15 anonim válasza:
Viszont megidézheted azt a személyt, akit ennyire kedvelsz. Ugyan csak egy álomalak lesz és nem az igazi személy... viszont legalább láthatod :)
3/15 A kérdező kommentje:
Igazából az álmain keresztül szeretném manipulálni. Tényleg nem létezik ilyen? Pedig annyira szeretném. :)
2012. okt. 2. 18:45
4/15 anonim válasza:
Jó is lenne, ha lenne ilyen, de sajnos nem lehet ezt.
5/15 A kérdező kommentje:
Próbáltad? :)
Nekem azt tanították, hogy nincs lehetetlen. :))
2012. okt. 2. 20:21
6/15 anonim válasza:
Akkor előbb talán repülni tanulj meg.
7/15 anonim válasza:
Hát jó, ha ezóbolond vagy, akkor nem szóltam :) Nektek minden lehetséges.
8/15 anonim válasza:
Van egy ilyen film, amiben a kérdéseddel kapcsolatos témát dolgozza fel. (az előbb néztem meg a filmet és úgy bukkantam ide.) A film címe:. Eredet (Inception) érdekes.. ajánlom, hogy nézd meg..:)
9/15 anonim válasza:
D.C.: Da Capo
Ebben egy srác betudott lépni más álmában, de csak mint néző.
Ilyen nem létezik. Ha létezne nem lenne háború.
10/15 anonim válasza:
Amanda, le tudnád írni, hogy lehet megidézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!