Van értelme ezt a blogot tovább folytatni, vagy már nagyon klisés?
köszi mindenkinek :)
hnap kezdem mert ma este próbálom ki h sikerül-e :)
Kerüld az ezoterikus témát és nézz utána a terjengős pszichológiai műveknek a tudatos álmodás témájában.
prof Paul Tholey - Alkotó Álom, Patricia Garfield - Kreatív Álom + Stephen LaBerge angolul megjelent művei. Én Paul Tholey írását ajánlanám, mivel részletekbe menő, de mégis élvezetes olvasmány. Hogy minél gyorsabban sikereket tudj elérni a magyar tudatos álom oldalon (www.tudatos-alom.hu) könnyen találhatsz vagy egy tucatnyi különböző technikát.
[link] itt is van pár érdekesség a Tudatos álmodásról, arról, hogy az agytevékenység milyen közben, valamint az origon is van erről pár cikk.
Ez azért is lenne jó mivel ez a REM szakaszban könnyebb tanulni dolog, egy maszatolós, beetetős szövegnek tűnik. Egyrészt feltételezik, hogy ez igaz mozgáskultúrák, mozdulatok betanulására de pl azt kétlem, hogy egy vizsgára tudatos álmomban tudnék készülni.
Amúgy folytatni biztos van értelme, bár szerintem a blog neve nem teljesen tükrözi a témát. Ezen azonban könnyen lehet segíteni és szerintem mindenképpen meg is érné valamiféle tudatos álmodással kapcsolatos blog nevet kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!