Rémálmaim vannak?
Első vagyok! Épp most találtam egy cikket, hogy ezt előidézheti a front is. Citromfű- és ginzengteát ajánlottak, érdemes kipróbálni!
Na, ez talán "tudományosabb" magyarázat és tanács, ami megnyugtató. :)
A leírásod alapján a tudatos álmodás határait feszegeted. A "beragadás" (olyan mintha lekvárban lenne az ember) ennek az egyik jele. A probléma, hogy nem válsz 100%-ig tudatossá, így megkutyulódnak a dolgok rendesen.
Ha máshol alszol mint rendesen szoktál, az is előfordul, hogy álmodban "másra emlékszel" azt hiszed a szokott helyeden vagy közben meg nem. Emiatt mikor felébredsz, néha nem is tudod hol vagy pár percig.
Olvass utánna: tudatos-alom.hu
Túl hosszú a téma ahhoz, hogy részletekbe belemennék.
Kedves 7. !
1. Amennyiben nem tudsz hozzászólni valamihez értelmesen, akkor ne válaszolj, mert csak a negatívokat fogod kapni, mint pl. most tőlem.
2. Nem lehetsz túl gyakori vendége az oldalnak, mert ha igen, tudnád hogy muszáj kérdőjelet tenni a "cím" végére, így tekints rá úgy, mintha azt írtam volna hogy Rémálmaim vannak!
3. A "címben" nem szokták leírni az egész kérdést, csak egy részletét kulcsszavakkal, hogy akit érdekel nézze meg, és olvassa el bővebben az alább leírottakat.
Ui.: Köszi a semmirevaló válaszodat!:)
8-nak!
Köszönöm a linket, utána olvasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!