Mi ez? Mi történik? Annyira megijedtem! :/
Valóban Golan, a babgulyástól könnyen elszáll, valósággal kirepül az emberből még a képzelet is!
De a Kedves Kérdező megadta a választ a saját kérdésére: Előre irtózik, annyira, hogy rémálmai vannak leendő munkahelyétől.
Remélem Kedves Kérdező, hogy hamar be fogsz illeszkedni, meg fogod szokni, sőt meg fogod szeretni a munkád.
Csak a Tesco! Mindenkinek lesz jó!
Ezt hallgasd meg!:
2 hónap az valóban nem sok. Csak nehogy ott maradj örökre!
Mert úgy meg fogod szeretni, hogy attól lesznek rémálmaid, hogy letelik a két hónap és ott kell hagynod...
Nekem is volt ilyen àlmom kb 3 szor mióta élek.
Lehet hogy màsnak hihetetlenül hangzik de ha más is érezné azt az érzést ...én sem tudom mi lehetett ez de valami értelme csak van szerintem nem volt véletlen . Az én àlmomban mindig feketében volt aza sràc (mintha ő lenne a halàl) megjelent és mikor eltűnt nagyon hiányzott! felébredtem és 3 napig kerestem őt nagyon vàgytam arra hogy újra lássam. Még most is!!! 19/L
Nem szándékozom ott ragadni :D más terveim vannak :P
Utolsó! Igazad van! Hihetetlen érzés...akárkinek elmondtam eddig...nem tudják elképzelni, de hihetetlen érzés volt...akartam, hiányzott...napokig kerestem...de azt sem tudtam kit is keresek valójában és miért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!