Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi ez? Mi történik? Annyira...

Mi ez? Mi történik? Annyira megijedtem! :/

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok. Normális párkapcsolatom van, együtt is élünk már 1 éve. Pár napja viszont érdekes álmom volt és azóta is sokat agyalok rajta. Álmomban tisztát láttam azt a Miskolci tescot ahova mindig járunk. Késő este volt, és a tesco parkolójának végén volt 1 ház. A házban volt 1 srác. Nem emlékszem az arcára, nem tudom ki volt. 1 vadóc rocker srác volt. Rock zenét hallgatott és a ház előtt ölelt engem. Ölelt és azt hajtogatta meg kell halnia. Bement a házba, rágyújtott, eldobta a csikket majd a ház felrobbant ő mégsem halt meg. Kijött rám nézett, azt mondta nem érti. Talált 1 energia italos dobozt amiben még tele volt. Azt szétlocsolta a házra mintha benzin lenne, megcsókolt majd megkérdezte, ugye megértem e hogy meg kell halnia? Mert ha szeretem megértem. Én bólintottam. Megcsókolt és elmondta mennyire szeret. Bement a házba, eldobott még 1 égő cigarettát majd a ház robbant és ő tényleg meghalt. Aztán riadtan felébredtem. Már szinte sírtam. Azt éreztem belehalok hogy nincs velem (bár nem is tudom ki ő) és nem értettem miért kellett meghalnia ha én ott voltam neki és szerettük egymást. Azóta csak agyalok hogy mi lehet ez? Miért éreztem azt hogy hiányzik? Miért éreztem hogy fáj hogy nincs többé? Félelmetes érzés volt....! A családomban pedig nem halt meg senki...
2012. okt. 2. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valóban Golan, a babgulyástól könnyen elszáll, valósággal kirepül az emberből még a képzelet is!

De a Kedves Kérdező megadta a választ a saját kérdésére: Előre irtózik, annyira, hogy rémálmai vannak leendő munkahelyétől.

Remélem Kedves Kérdező, hogy hamar be fogsz illeszkedni, meg fogod szokni, sőt meg fogod szeretni a munkád.

Csak a Tesco! Mindenkinek lesz jó!

Ezt hallgasd meg!:

http://www.youtube.com/watch?v=0spnt6zFxEY

2012. okt. 2. 16:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem rossz :D De szerencsére csak 2hónap melóról van szó :D
2012. okt. 2. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:

2 hónap az valóban nem sok. Csak nehogy ott maradj örökre!

Mert úgy meg fogod szeretni, hogy attól lesznek rémálmaid, hogy letelik a két hónap és ott kell hagynod...

2012. okt. 2. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen àlmom kb 3 szor mióta élek.

Lehet hogy màsnak hihetetlenül hangzik de ha más is érezné azt az érzést ...én sem tudom mi lehetett ez de valami értelme csak van szerintem nem volt véletlen . Az én àlmomban mindig feketében volt aza sràc (mintha ő lenne a halàl) megjelent és mikor eltűnt nagyon hiányzott! felébredtem és 3 napig kerestem őt nagyon vàgytam arra hogy újra lássam. Még most is!!! 19/L

2012. okt. 2. 16:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem szándékozom ott ragadni :D más terveim vannak :P

Utolsó! Igazad van! Hihetetlen érzés...akárkinek elmondtam eddig...nem tudják elképzelni, de hihetetlen érzés volt...akartam, hiányzott...napokig kerestem...de azt sem tudtam kit is keresek valójában és miért? :)

2012. okt. 2. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ilyet álmodik az egy párhuzamos dimenzióba lát bele.
2012. okt. 4. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!