Mi ez? Mi történik? Annyira megijedtem! :/
Nekem is volt hasonló,és aznap éjjel ordítozva ébredtem,és egyfolytában azt hajtogattam: " a szerelmemmel akarok lenni." egész éjjel.
Én sem értem mi történt,és hogy miért van ilyen. Nekem is rettenetesen hiányzik az a férfi,és úgy érzem nélküle semmi értelme élnem. üresnek érzem magam. Láttam még a sírját is álmomban. De úgy mintha az lenne a valóság,emlékszem az ölelésre, a csókjára...mindenre.
20 éves vagy és éretlen, tudhatnád, hogy az álmoknak nincs jelentése, aki mást mond az valószínűleg ilyenekből él.
Pl tvben elemér jósnő meg a többi pénzmágus.
Az úgynevezett normális párkapcsolat nekem is kevés volt egész életemben. Az ilyenbe bele is betegedtem. Depressziós lettem. Mindig csak a nagy szerelmet kerestem. Megtaláltam és ki is gyógyultam.
Amúgy melyik Tescóban álmodtad? Szentpéteri-kapu, Avas, Nagyváthy?
Ez szart sem jelent, mivel csak egy álom.
Én pl. egyszer azt álmodtam, hogy édesanyámmal a Második Világháború idején kettősügynök voltam a náci Németországban és egy lopott tengeralattjáróval menekültünk a szövetséges vizek felé. Mégsem paráztam be, hogy úristenmitjelent, hanem örültem, hogy ilyen menőt álmodtam.
:/ ....
Avas :D ott fogok dolgozni...lehet azért :D már most irtózom tőle..
Az előző életében kizárt, hogy ott tesco lett volna...
Én továbbra is a 3 tál csülkös babgulyásra tippelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!