Miért történik meg?
14 éves vagyok. Az első emlékem még a bölcsiben volt, eggy pillanatkép maradt meg bennem. Van rengeteg rossz emlékem is verekedések eseések minden ami egy normális kisgyerekkel megtörtént. De ezek általában csak egy pillanatnyi képet mutatnak, ezekröl gyakran álmodok, fűzöm tovább a cselekményt stb. legtöbbször horrorba mennek át a történetek és másnap mikor felkelek általában le bénulok. Nem tudom elmondani pontosan milyen érzés ez, csak a szememet tudom mozgatni a karom a lábam nem akar megmozdulni, még megmozdulni sem bírok. Nem tudom eldönteni ilyenkor álmodpk e vagy sem de ezekre az alkalmakra teljesen vissza tudok emlékezni és mint mondtam csak a szememet tudom mozgatni és egy nagyon furcsa pánik tör ki rajtam.
Miért van ez?
Miért történik meg újból és újból? (kb. 3 havonta 1x)
Van köze ezekhez az álmokhoz? (mert csak ezek a gyerekkori álmaim után történik ilyen)
Mással történt már hasonló?
Alvásparalízis.
Általában mindenki a múltjából álmodik, főleg ha nem volt eseménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!