Meg álmodom mi történik a következő nap! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem viccelek!!Ez velem minden nap meg történik.Mikor pedig reggel fel kelek utána el felejtem mit álmodok de utána,mikor az a dolog tényleg meg történik amiről álmodtam,szédülni kezdek és utána muszáj le ülnöm.Ne nézzetek hülyének de mással is történik ilyesmi vagy csak velem?DE tényleg csak értelmes válaszokat várok!2012. jan. 20. 19:32
1/13 anonim válasza:
Én is. Éjjel sonkáról álmodom, és reggel a spájzban tényleg ott van a sonka !! Ja, várj, azért van ott, mert vettünk hétvégén:D
2/13 A kérdező kommentje:
huh de qurva sokat segitettel lehet h nekeed vicces de nekem nem.nekem ez egy minden napos küzdelem bunkókám
2012. jan. 20. 20:30
3/13 anonim válasza:
Gondolom micsoda küzdelmeket élhetsz át Rambokám...
Amúgy azt tudtátok, hogy Afrikában minden 60 másodpercben eltelik egy perc??:O
4/13 A kérdező kommentje:
Idiótákkal vagyok körül véve!!-.-
2012. jan. 20. 20:41
5/13 anonim válasza:
Lehetséges hogy spirituálisan fejletebb vagy.
Nekem is szoktak lenni jövőbeli álmaim.
Próbáld az álmodat írányitani-éjszaka lefekvés előtt alfa állapotban (se nem alszol sem nem vagy ébren)gondolj arra miről szeretnél álmodni.
Ez nekem mindig bejön.
Remélem tudtam segíteni.
6/13 s.rebi válasza:
Velem is szinte nap mint nem megtörténik ez nem tudom hova tenni.pl megálmodtam hogy kiszöknek a macskák és ki is szöktek de szerencsére megvan mind vagy pl én a haláleseteket is megálodtam akár állatról akár emberről volt szó.
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm minenkinek akik értelmes választ adtak.
2012. jan. 21. 09:13
8/13 Antimod válasza:
Tényleg idióták, akik ezzel viccelnek, pedig ilyen létezik.
Üdv!
Leftlegged Player :)
9/13 anonim válasza:
valószínűleg csak valami különleges képességed van..de lehet, hogy a múltad miatt vagy ilyesmi..nem vagyok szakértő, de szerintem ezek egyike lehet, amiért ez van...
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat nagyon de nagyon sok mindenben segítettetek.
2012. jan. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!