Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg álmodom mi történik a...

Meg álmodom mi történik a következő nap! Ez normális?

Figyelt kérdés
Nem viccelek!!Ez velem minden nap meg történik.Mikor pedig reggel fel kelek utána el felejtem mit álmodok de utána,mikor az a dolog tényleg meg történik amiről álmodtam,szédülni kezdek és utána muszáj le ülnöm.Ne nézzetek hülyének de mással is történik ilyesmi vagy csak velem?DE tényleg csak értelmes válaszokat várok!
2012. jan. 20. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
velem is szokott ilyen tortnénni ,hogy olmodok valamit és meg torténik de néha nem pont más nap hanem 1-2héthé mulva 12-nappmuulva
2012. jan. 22. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
A lottószámokat nem tudnád megálmodni? Veszek neked lottószelvényt, és a nyeremény 10%-át kérem csak, a többit tartsd meg nyugodtan. Nekem elég pár tíz millió is, de az nagyon kéne, szóval komolyan kérdezem.
2012. jan. 27. 22:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért ilyeneket nem tudok meg álmodni.. :)
2012. jan. 29. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!