Ez most micsoda?
Nő vagyok, és már sokadszorra álmodom azt, hogy lefekszek azzal a pasival akibe szerelmes vagyok. (nem vagyunk együtt.)
másnap minden apró rezdülésre emlékszem, minden este szexelünk, csak más-más helyszínen.. Erre ma találkoztunk, rám nézett és olyan érzésem volt, hogy tudja, hogy róla szólnak az álmaim. (ami persze biutos nincs így). és elkezd olyan "huncutul" mosolyogni, én meg annyira szégyellem magam emiatt :(
És tudom, hogy azért álmodom ezt, mert erre vágyom...
Ez egy álom volt, és az álmaidat nem igazán tudod irányítani. Szerintem azért álmodsz róla, mert napközben nagyon sokat gondolsz rá. (Mert szerelmes vagy.) Emlékszem egyszer egy csomó szőlőt kellett szüretelnem, utána egész este szőlővel álmodtam. Ez is valami ilyen lehet. Azt hiszem nem csak a vágy szüli ezeket az álmokat, hanem a hőn áhított személlyel való állandó foglalkozás. Ami belevési az agyadba, és utána nem tudod kikapcsolni.
De most akkor mi a kérdés valójában? Mire vársz választ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!