Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Más is észrevette, hogy ha a...

Más is észrevette, hogy ha a hátán alszik, akkor mindig horrorisztikus álmok kisérik?

Figyelt kérdés
alvás,álom,álomfejtés,álmodok,horror

2012. júl. 7. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
NEM törvényszerű hogy rosszat álmodsz. Az viszont igaz, hogy sokkal jobban emlékszel rájuk, és élethűbbek is ha háton fekszel. Ha problémáid, félelmeid vannak na azok okoznak rémálmokat, nem maga a hátonfekvés! A rémálmok bármilyen furcsán hangzik, tulajdonképpen terápiás célt szolgálnak, a figyelmed akarják felhívni bizonyos problémákra. Ha megoldod a problémát akkor abba is maradnak.
2012. júl. 9. 18:03
 12/12 A kérdező kommentje:
De amúgy nálam tényleg úgy müködik,hogy ha háton fekszem,akkor vannak rémisztőbb álmok, de már ez gyerekkorom óta igy van, és sokszor megfigyeltem, hogy sosem ébredtem fel ilyen álomból úgy hogy hason vagyok.
2012. júl. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!