Észrevette már ezt valaki?
Sokan belinkelnek bizonyos képeket,videókat állítólagos ufókról, földönkívüliekről( google earth a youtubon,gabona körök stb..), de sosem képesek utánajárni a források hitelességének vagy nem képesek a látottakat továbbgondolni, hogy valós-e,illetve van-e más magyarázat rá.
Szóval nekik nyílvánvaló minden, mert látnak képeket, videókat.
Viszont ha valaki kételkedik a "bizonyítékok" megbízhatóságáról, akkor mindig azzal jönnek, hogy gondold tovább, a kormányok eltitkolnak mindent, nem csak az van amit látunk és beszűkült látókörűek vagyunk stb....
Szóvel egyszer beletudnak gondolni, mi folyik a háttérben és a látottakat hamisnak vélik,hiteltelennek(igaz tévesen)de képesek rá.
Máskor pedig amit látnak az úgy is van, mint az ufós képeknél,nem kell továbbgondolni.
A másik kedvencem mikor azt mondják már találkoztak idegenekkel, vagy elrabolták őket.
Ennek pszihológiai magyarázatai vannak:
1.Annyira megszállottak, hogy bemesélik maguknak a találkozást,például sokat olvasnak ilyenekről és velük álmodnak.Később pedig el is hiszik, hogy részük volt benne.
vagy
2.Mikor kifogynak az érvekből jön a "láttam már" duma, hogy mások elhigyjék.
Tipikus példa erre mikor a tapasztalatlan tinik, magukat már nem szűznek állítják be, hogy társaik között hitelesebbnek tűnjenek.
ma 16:09!
Milyen pont??? A hibapont... Még egy ilyen és cserével végleg kipontozódik...
Persze ő kapcsolatban áll az idegenekkel... Azt megértem, hogy ő szóba állna az idegenekkel, de az idegenek miért pont vele állnának szóba...
válasz megírásának időpontja: ma 17:21
Pont az ilyenekre gondoltam, mint te.A te bemásolt képeid (is) ihlették a kérdésemet.
És ahogy látom, most sem tudsz mit válaszolni, hebegsz-habogsz összevissza.
Kérdezö diator-ral ne foglalkozz... okosnak mutatja magát de mindenhol érvek nélkül irogat csak. Elég primitív szegény és nem tünik fel neki.
Egyébként egyetértek azokkal amiket írtál, nagyon jellemzö az Ezo témakör "lakóira" ez a viselkedés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!