Hallgassak az álmomra szerintetek?
Figyelt kérdés
10kiló felesleg van rajtam,és az éjjel azt álmodtam,hogy jött egy nagyon régen látott csaj hozzám,mutatta hogy mennyit lefogyott.És azt mondta egyek mustármagot,mert ez fogja megoldani a problémám.Erről a mustármagról még nem hallottam,utána néztem,sok pozitív tulajdonsága van,tisztítja a testet,gyorsítja az anyagcserét,stb.Most ez hülyeség,vagy tegyem ezt amit az álmomban hallottam? Bár így is meg vagyok lepődve honnan jött ez a mustármag kifejezés...2012. jún. 13. 19:54
1/3 anonim válasza:
IGEN!
A tudatlatti így próbál jelezni neked hogy mi a probléma, egy próbát mindenesetre megér még ha nem is sikerül :)
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben,kipróbálom,kíváncsi leszek rá:)
2012. jún. 13. 22:32
3/3 XD003 válasza:
Én már hallottam a mustármag jó hatásairól szerintem:IGEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!