Volt-e már egy eseményt megjósló álmod?
Én pl azt álmodtam, hogy meglátogatom a szüleimet, ahol a nagymamám is élt. És azt láttam, hogy hamarosan meg fog halni és ezt jeleztem apunak is, mert mintha ő ezt nem látta volna.
És rá 3 nappal a nagyi elesett és combnyaktörése lett. Egy hónap múlva meghalt.
Egész pontosan nem úgy történt, mint az álmomban.
Az egyik nagyon nagyon közeli rokonom élettársa külföldön volt (mint a valóságban is), és nem jött többet haza, ugyanis ott elhalálozott. Aztán később kiderült (valóságban), hogy szétmennek, mivel a férfi nem jön többet Magyarországra, most mindegy, miért.. Az álmomban a rokon pedig belehalt, hogy a párját nem láthatta többet.. A valóságban is kezd megbolondulni.. :(
Volt.
Bár nekem sem pontosan úgy történt a dolog ahogyan megálmodtam.
De csak nagyon ritkán álmodok ilyeneket és persze az sem biztos, hogy ez valami "előrejelzés" lenne.
Benko, nem értem mit értesz ez alatt. Elmagyarázod?
A kérdésemben semmi ezoterikus nincs egyébként. Nem kell a dolgot túl komplikálni.
Csak a tény érdekelne, az hogyan magyarázzák az nem is.
Nem gondolom, hogy tényleg megjósolok valami olyat, amiről nem tudom hogy hamarosan bekövetkezik.
Tehát az én esetemben a nagyi 94 éves volt, várható volt hogy "elfogy az ereje". És talán tudat alatt már láttam is rajta a jeleket, hogy egyre kevesebb az energiája.
Ezt össze rakta az agyam álmomban...és valóban értelmezte a jeleket, hogy hamarosan bekövetkezik, ami egy idős embernél egyszer csak be kell hogy következzen.
1 héttel a matek érettségi eredményének a kihirdetése előtt megálmodtam pontosan hány százalékos lett.
Láttam magamat ahogy kinyitom a borítékot stb... nagyot néztem mikor a valóságban is megtörtént.
De, ha az álomfoszlányhoz egy már meglévő emlékképet rendel az agy, akkor az a múltról szól nem a jövőről.
Hogy lesz abból "jóslat"?
Értem én, hogy az agyban meglévő képekből, gondolatokból, érzésekből táplálkozik az álom. Néha valóban a múlt történéseit mutatja...ha nap közben cseresznyét ettem, akkor lehet arról fogok álmodni.
Ha azt álmodom a nayi meghal, akkor lehet hogy valóban látom a jeleket rajta, hogy kezd legyöngülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!