Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Volt már, hogy előre láttál/me...

Volt már, hogy előre láttál/megéreztél valamilyen jövőbeli eseményt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:22
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
75%
Igen, és többször is, egy időben kifejezetten ijesztő volt, olyan rendeszerességel, azóta eléggé lecsökkent ezek száma.
2011. júl. 5. 23:32
 2/32 anonim ***** válasza:
63%
igen, sokszor
2011. júl. 5. 23:34
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2011. júl. 5. 23:40
 4/32 anonim ***** válasza:
75%
igen, tudtam hogy érettségizni fogok
2011. júl. 5. 23:59
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ellenőröket mindig megérzem. =)
2011. júl. 6. 00:01
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
Régebben többször is. Most már nagyon ritka. De sose tudtam konkrétan mi fog történni, csak azt éreztem, hogy valami készül. Általában rossz dolgokat éreztem meg. Azt, hogy mit érzek ilyenkor azt nem tudom elmagyarázni nagyon furcsa érzés tör rám.
2011. júl. 6. 00:13
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
volt néhány alkalommal. Ilyesztő volt, és sajnos be is jött. Rendesen megjelent előttem képekben egy eseménysorozat, olyannyira, hogy szinte éreztem a testemen is a súlyát. Komolyan. Láttam előre az egészet. Előzmény. Kocsma, haverok. Megérzés, jövőbelátás: otthon az asszony viselkedése. Eredmény: bejött. Amúgymeg az indulás mindig izgalmasabb mint megérkezni, ígyhát lényegtelen történet.
2011. júl. 6. 04:36
 8/32 anonim válasza:

Én nem, de a testvérem régebben látott előre eseményeket.

Például ~1 évvel a kivégzés előtt látta, hogy falhoz állítják a Ceausescu házaspárt és lelövik (apánk nem hitt akkor neki). A lottószámokat jobb lenne előre látni.

2011. júl. 6. 07:06
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordult. Néha eléggé ijesztő tud lenni.
2011. júl. 6. 07:48
 10/32 anonim ***** válasza:
49%

Velem volt!

Ereztem, hogy fingani fogok... Es fingottam is! Ugy megijedtem, hogy azota elnyomom magamban azokat az erzeseket, amik a fingasra vonatkoznak...

Ha fuggetlen esemenyre gondolsz, akkor a valsagot egesz jol sikerult megbecsulnom mar 2007-ben...

2011. júl. 6. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!