Volt már, hogy előre láttál/megéreztél valamilyen
jövőbeli eseményt?
kb olyan egy eve kezdodtek el a megerzeseim, es most mar egyre halvanyabbak, csaupan apro dolgokat erzek meg, es ritkan..de nem akarom elvesziteni a kepesseget...ti sem??? van valaki, a valaszolok kozul, aki tudja, hogyan lehet megorizni a kepesseget, gyakorolni kell???
2011. júl. 11. 20:20
22/32 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, elég gyakran, de sajnos csak kis jelentéktelen, vagy rossz dolgokat érzek. És mivel alapból bizonytalan vagyok nem hallgatok ezekre és megszívom.. Grrr...
Hallottam már, hogy lehet valahogy erősíteni, fejleszteni ezt a képességet, de sajnos nem tudom a módját.
2011. júl. 13. 00:20
Ilyen nincs. Legalábbis független eseményt nem lehet érezni. A szorongás más. Mindenki szoronghat valamitől és ha bekövetkezik, mondhatja, hogy éreztem, hogy ez lesz. (pl.ellenőr) Vagy ha valaki jól kódolja a nonverbális jeleket, megérzi, hogy épp nem kedvelik valahol és ebből következtet a lehetőségekre. A dejavu is csupán egy egyszerű memóriadeficit. A friss élmény rossz helyre kerül véletlenül(a hosszútávú memóriába, az emlékek közé) és úgy érzi a kliens, hogy ezt már átélte, mert az emlékdobozban van az élmény. Persze nem tudja, hogy mi történt. Kérdezz erről egy pszichológust. (Ne parát, hanem igazit, aki egyetemet végzett)
2011. júl. 14. 14:45
24/32 anonim válasza:
Amit írtam, független esemény volt, és a bátyám látta. Valahogy bevillant neki.
"1 évvel a kivégzés előtt látta, hogy falhoz állítják a Ceausescu házaspárt és lelövik (apánk nem hitt akkor neki"
Homokba dughatod a fejed, de annak hiába akarod bemesélni, hogy ilyen nincs, aki már megtapasztalta.
2011. júl. 14. 17:30
25/32 A kérdező kommentje:
Én anyukám halála kapcsán éreztem ezt :S
A születésnapomon pontosan megéreztem, hogy jövőre ilyenkor már nem lesz velem, és az akkori az utolsó szülinapi ajándék, amit tőle kapok. Úgy is lett. Pedig akkor még nem is tudta senki, hogy beteg szegény :S
Az ember amitől szorong az ha bekövetkezik, úgy érzi, mintha megérezte volna előre . De nem.
Ha valamit meg véletlenül megálmodunk, az is bekövetkezhet, de a földön lassan több mint hétmilliárd ember van aki minden félét álmodik, megérez és ha valaki olyat képzel ami majd be is következik, hát nem megérezte, csak véletlen egybeesés. Nem nehéz hétmilliárd variációból olyat találni ami valamire hasonlít:-))
2011. júl. 15. 17:43
igen.. mindig megéreztem, mikor fogok én felelni órán.. manapság semmit :/
2011. júl. 19. 20:24
lehet hogy ez most viccesen fog hangzani de tényleg megtörténik velem mindig.
nos, amikor sétáltatom a kutyámat nézek ki a fejemből, gondolkodok mindenen aztán hirtelen beugrik hogy a kutyám sz@rni fog.
sajnos ma is megtörtént velem. xD
de mindig csak akkor ugrik be amikor a kutyám sz@rni fog.
bár ez mondjuk lehet az is hogy a kutyám figyelmeztet valahogy telepátiával hogy szükséglete van. :D
2011. júl. 19. 21:01
Olvastam valahol,hogy ezeket az előremegérzéseket egyfajta felzaklatott idegállapot előzi meg.Elmondásomhoz tudni kell,hogy 162 cm. a magasságom,no meg azt is,hogy olyan idegállapotom volt amit ellenségemnek se kivánok.Sírőgörcs napok óta és egyebek. Kényszerem volt otthonról elmenni,hogy a szabadban legyek. Hazafelé menet az ut nagyon kicsit lejtett. Gondolataim hól jártak nem tudom,de biztos,hogy nem ott ami történt.Hirterlen azt éreztam hogy a testem megnagyobbodott.Ez az érzet tá két másodpercig tartott. Ha tömegben vagyok,kb. mellböl kilátszom a tömegből. Nyílván nem tudtam mit jelent ez az érzet,sőt azt sem,hogy egyáltalán jelent-e valamit.---Jósálmaim is voltak.Ezeket és egyebeket évekkel később leirtam,és kb két éve az interneten van: www.osys.hu/biromiklos. Talán ezt jelezte az test nagyobbodás,magasabbodás,hogy majd többen is "láthatnak" mnt másokat. Ha tetszik,olvasd. Hasznodra váljon. Javadra legyen.
2011. júl. 20. 12:13
30/32 anonim válasza:
Persze h volt...:D...Például a mai esemény is ilyen volt...megnéztem a Magyar- Kazak vízilabda meccset...de én már előre tudtam/éreztem h a Magyarok fognak nyerni...és láss csodát:DD
2011. júl. 20. 15:20
Kapcsolódó kérdések: