Volt már, hogy előre láttál/megéreztél valamilyen jövőbeli eseményt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:22
31/32 anonim válasza:
Nekem az volt,hogy szerelmes voltam egy srácba. Csak a neten keresztűl nézegettem a képeit mert személyesen nem ismertem. Volt egy csaj barátnője aki csak a barátnője volt,és jóban voltak. Én nekem az volt az érzése hogy a csajnak tetszik ez a fiú,sőt,szerelmes belé,de tényleg nem volt semmi bizonyiték erre,nem írtak vagy csináltak olyat,amiből azt lehetett hinni.Sőt a fiúnak barátnője is volt akkor.Hát úgy 1 hónap múlva megnéztem a fiút a közösségi oldalon és láttam hogy ők együtt vannak,és a csajszi azt írta hogy mindig is szerelmes volt belé..aztán úgy 3 évig voltak együtt.
32/32 heyheyhey válasza:
nekem olyan volt, hogy megálmodtam, hogy elmegyek a pasimhoz (ahol azelőtt még sohasem voltam) és hogy milyen a lakás..álmomban így rendesen körülnéztem, meg megérintettem sok dolgot. Aztán mikor először elmentem, enyhén ledöbbentett, hogy minden teljesen ugyanolyan volt..minden. azért elgondolkodtató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!