Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megnéztem egyik nap az Átok...

Megnéztem egyik nap az Átok c. filmet és már hetek óta ezzel álmodok. Már félek lefeküdni aludni. Rettegek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Annyira félek.Soha az életbe nem nézem meg ezt. Rendesen rettegek és most is úgyérzem hogy figyelnek. Ajj.Mit csináljak????
2012. máj. 23. 19:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Olyan unalmas az a film, hogy vagy háromszor belealudtam. Ha félsz miért nézel ilyen filmeket?
2012. máj. 27. 00:55
 22/29 anonim ***** válasza:

FUUUUJ!!!UTÁLOM EZT A FILMET!!!!

Nagyon nyomasztó hangulata van...és eűgyedül ez a film amitől tényleg féltem...

Amúgy voltam olyan hülye hogy a második és a harmadik részt is megnéztem de nem teszek jót magamnak, mert én is paranoiás vagyok..még a Paranormal Activity-től is féltem...

Az átok harmadik része is olyan nyomasztó mint az első, ne nézd meg!!! De a második harmadik nem annyira mint az első..:S

A sima japán verzió..mitnemondjak vicces!

A kör japán is az!!

A sylvian kisérlet is nyomasztó:S

Egy ideig kihagyom a horrorokat..

24 l

2012. máj. 27. 03:04
 23/29 A kérdező kommentje:
ja az átok rohadt szar.Már vagy 1000 horrort láttam de egyiktől se féltem,mondom megnézem ezt is.Hát hiba volt.A legrosszab benne hogy egy csomó helyszínen játszódik,amiket te is betudsz azonosítani a saját életedbe.
2012. máj. 27. 10:17
 24/29 A kérdező kommentje:
meg az a hang amit a csaj kiad..hülye barátnőmék ezzel szivattak.
2012. máj. 27. 10:21
 25/29 Trollotron ***** válasza:
Mindegy mit csinálsz. Talán a legjobb ha visszaszámolsz.
2012. jún. 14. 21:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy…?
2012. jún. 17. 14:02
 27/29 anonim válasza:

Én tisztelem ezt a filmet. Végre ki tudtak hozni egy olyan filmet ami szószerint ODAb*sz. Nem az az unalmas: Megy 5 turista a hegyekbe, eltévednek és megeszi őket sanyi bácsi-.- Neeeeem. Itt olyan hangok meg jelenetek vannak benne hogy befosat de elég rendesen. Anyámnak mutattam viccesnek tartotta, apámnak is ő 1 hétig rosszakat álmodott.

Én is sokkban voltam. Megnéztük 1 haverommal (ő elöször látta én már vagy 4.-re) Azóta nem félek már ANNYIRA. tedd ezt teis:) Egyébként nagyon nagy jelenetek vannak benne szerintem szal pl. a csaj megy fel a lépcsőházban mászik utána a csaj elkapja a kulcsát, majd az (ember) befekszik a takaró alá és hirtelen ott a kulcs a kezébe... Na én ebben a pillanatban PAFF és összecsaptam a laptopot:DDD Remélem a tippel segítettem.

2012. jún. 28. 23:00
 28/29 anonim ***** válasza:

Offolásért bocs

Valaki le írná a sztorit??Meg a leg rémisztõbb jeleneteket??

Ha valaki veszi ezt a fáradságot annak kössz

2012. aug. 23. 15:06
 29/29 anonim válasza:

Istenem... -_-

Hogy lehet félni egy filmtől????? Soha nem értettem!

Főleg ettől...hogy néz ki benne az a csaj....én akkorát röhögtem rajta!! :D

Meg milyen hangja volt màr! :DD

Gondolom làny vagy hogy így félsz! Ha ilyeneket akarsz nézni akkor ne egyedül nézd, mert látod hogy nem bírod....de szerintem ne is nézz ilyeneket egy pár évig amíg fel nem nősz!

2013. júl. 24. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!