Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megnéztem egyik nap az Átok...

Megnéztem egyik nap az Átok c. filmet és már hetek óta ezzel álmodok. Már félek lefeküdni aludni. Rettegek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Annyira félek.Soha az életbe nem nézem meg ezt. Rendesen rettegek és most is úgyérzem hogy figyelnek. Ajj.Mit csináljak????
2012. máj. 23. 19:12
1 2 3
 11/29 flora08 válasza:
63%
Amikor lefekszel aludni és félsz, gondolj olyan dolgokra amik megnyugtatnak, mondjuk egy vicces vígjátékra (nem tudom láttad-e a Horrorra akadva 4-et, abban lezúdul a lépcsőn a gyerek:D) Próbáld elhitetni magaddal, hogy ez csak egy film, nincs senki körülötted. Vagy lefekvés előtt olvass, attól elálmosodsz és hamarabb elalszol, nem fogsz a filmen gondolkodni és forgolódni. Ja, és ne nézz többet ilyen filmet:) Remélem segítettem:)
2012. máj. 23. 19:30
 12/29 anonim válasza:
71%
Ember, megvagy átkozva! A tetteink után válallni kell a következmnényeket. Szerintem az XXX kategória sokmindnre gyógyír...
2012. máj. 23. 19:45
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Nézd meg az Inside című filmet, akkor nem félni fogsz, hanem megkattansz.

Mi a tanulság? Ez csak egy film, az alkotói fantázia szüleménye. Neked egyértelműen nem valók a pszicho-horrorok, ezentúl kerüld őket, ne rinyálj.

2012. máj. 23. 19:50
 14/29 anonim ***** válasza:
63%
Semmi gond, ne félj, nincs a házban semmi káros démon vagy szellem. Ez csak egy film. Gondolj ere. Nem fog bántani semmi, és nincsenek démonok és szellemek sem. Szóval nyugi.
2012. máj. 23. 19:51
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

Semmi gond, ne félj, nincs a házban semmi káros démon vagy szellem. Ez csak egy film. Gondolj ere. Nem fog bántani semmi, és nincsenek démonok és szellemek sem. Szóval nyugi.

Lónak a faszát nem... tele van velük a ház, már előre hegyezik a cerkájukat, hogy éjjel jól megpocsékoljanak hátulról.

2012. máj. 23. 20:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Néz meg egy másik filmet...
2012. máj. 23. 23:33
 17/29 anonim válasza:
Nézz mostantól vígjáték filmeket,és szépen lassan kimegy a fejedből. :D Horrort meg ne nézz többet. :D
2012. máj. 24. 03:33
 18/29 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek, bár más film kapcsán, de nekem is volt ilyen.

az segített, hogy rájöttem, minden egyes eseménytelen éjszaka után, hogy hát nem történt semmi:)

egy idő után elmúlik az aggódásod, addig is aludj tv műsor mellett! de rakd valami barátságos állatos csatornára..!!

2012. máj. 24. 12:48
 19/29 anonim ***** válasza:

minek nézel ilyet, ha félsz utána?

észlény....

Nem valódi. Szép mese, ráadásul japánból.

2012. máj. 26. 13:41
 20/29 A kérdező kommentje:
olvass talán vissza...."-.-
2012. máj. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!