Amikor lefekszel aludni és félsz, gondolj olyan dolgokra amik megnyugtatnak, mondjuk egy vicces vígjátékra (nem tudom láttad-e a Horrorra akadva 4-et, abban lezúdul a lépcsőn a gyerek:D) Próbáld elhitetni magaddal, hogy ez csak egy film, nincs senki körülötted. Vagy lefekvés előtt olvass, attól elálmosodsz és hamarabb elalszol, nem fogsz a filmen gondolkodni és forgolódni. Ja, és ne nézz többet ilyen filmet:) Remélem segítettem:)
2012. máj. 23. 19:30
12/29 anonim válasza:
Ember, megvagy átkozva! A tetteink után válallni kell a következmnényeket. Szerintem az XXX kategória sokmindnre gyógyír...
2012. máj. 23. 19:45
13/29 anonim válasza:
Nézd meg az Inside című filmet, akkor nem félni fogsz, hanem megkattansz.
Mi a tanulság? Ez csak egy film, az alkotói fantázia szüleménye. Neked egyértelműen nem valók a pszicho-horrorok, ezentúl kerüld őket, ne rinyálj.
2012. máj. 23. 19:50
14/29 anonim válasza:
Semmi gond, ne félj, nincs a házban semmi káros démon vagy szellem. Ez csak egy film. Gondolj ere. Nem fog bántani semmi, és nincsenek démonok és szellemek sem. Szóval nyugi.
2012. máj. 23. 19:51
15/29 anonim válasza:
Semmi gond, ne félj, nincs a házban semmi káros démon vagy szellem. Ez csak egy film. Gondolj ere. Nem fog bántani semmi, és nincsenek démonok és szellemek sem. Szóval nyugi.
Lónak a faszát nem... tele van velük a ház, már előre hegyezik a cerkájukat, hogy éjjel jól megpocsékoljanak hátulról.
2012. máj. 23. 20:13
16/29 anonim válasza:
Néz meg egy másik filmet...
2012. máj. 23. 23:33
17/29 anonim válasza:
Nézz mostantól vígjáték filmeket,és szépen lassan kimegy a fejedből. :D Horrort meg ne nézz többet. :D
2012. máj. 24. 03:33
18/29 anonim válasza:
teljesen megértelek, bár más film kapcsán, de nekem is volt ilyen.
az segített, hogy rájöttem, minden egyes eseménytelen éjszaka után, hogy hát nem történt semmi:)
egy idő után elmúlik az aggódásod, addig is aludj tv műsor mellett! de rakd valami barátságos állatos csatornára..!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!