Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Párkapcsolati átok van rajtam,...

Párkapcsolati átok van rajtam, hol tudom ingyen leszedetni?

Figyelt kérdés
Több, egymástól különböző mágus is megállapította, hogy azért nem megy nekem jól az ismerkedés, mert egy párkapcsolati jellegű átok ül rajtam. Van olyan szakember, aki nem szélhámos, hanem tényleg jószándékú, és meg tudna szabadítani ettől? Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2012. máj. 13. 15:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Azok is szélhámosok voltak,akik ezt megállapították! Egy mágusnak (aki hisz nekik) le kellene tudni venni ezt az átkot rólad.

Nincs semmilyen átok rajtad,csak nem elég körültekintően választod meg a párjaidat!

Ismerd meg először jobban őket,csak azután kezdj velük kapcsolatot.

2012. máj. 13. 15:36
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

mondjuk ha nem hiszel benne többé, az ingyen van és nem fog hatni. Szuggeráld magadba, hogy milyen párt akarsz, aztán csak találkozol vele. Olvasd el A titok c. könyvet.

Tudod, a babona is balszerencsét hoz, de csak annak, aki hisz benne.

2012. máj. 13. 15:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Tobb magust meglatogattal, es elhiszed azt, amit mondanak, akkor miert nem szabaditottak meg ettol az atoktol?

EZeknek fizettel, hiszen nem ingyen fogadtak, igy mar megfizetted azt, hogy valoban segitsenek pl.

2012. máj. 13. 15:37
 4/17 Shai-Hulud ***** válasza:

Ingyen???

Ingyen nem szedek le semmit. Csak a befőttet a polcról.

Süt neked a pék kenyeret ingyen? Na látod!

2012. máj. 13. 15:52
 5/17 Pietrosol ***** válasza:
Azt kéne egyszer és mindenkorra megérteni,hogy amikor ezt megállapították,az mágia!Amikor te ezt elhitted,az szintén mágia!Továbbá mikor te kigondoltad,hogy ez kívülről fog megoldódni,az is mágia!
2012. máj. 13. 15:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem átkoztak el, egyszerűen csak rosszul választasz.
2012. máj. 13. 15:53
 7/17 x) ***** válasza:
Ha elmész egy ilyen "mágushoz" hülye lenne azt mondani hogy minden rendben van veled, nem vagy megátkozva. Ha nincs rajtad átok nincs mit levenni, nincs miért fizetni ergo nincs pénz. Ha viszont rád tukmálja hogy majd ő leveszi az átkot akkor van lóvé.
2012. máj. 13. 17:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Én már azt se értem mi a csuda az a párkapcoslati átok.
2012. máj. 13. 20:40
 9/17 anonim válasza:
0%
Mai világban semmi sincs ingyen. Regressziós terápia viszont segíthet. Valamelyik előző életedből maradt vissza ez az "átok".
2012. máj. 13. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
ha már 5számjegyű összeget kér és azt mondja h gyere vissza még ha mégis vmi nem sikerülne hagyd a fenébe mert kamu!!
2012. máj. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!