Mit jelent az hogy mozgott a fogam, megnéztem hozzányúltam és kiesett?
Fogjátok már fel,hogy ez akkora marhaság,hogy az álmoknak mindig van jelentésük!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek az álmos könyvek is csak pénzszerzési lehetőségek,mert már lassan mindenki elhiszi,hogy ha álmodik valamit,akkor biztos megfog halni,meg balesete lesz meg stb,és megveszik már a könyveket,hogy nehogy pánikbetegek legyenek,és majd ha ott lát valamit,hogy az álom azt jelenti hogy ... akkor szívrohamot kap.
Szóval nem kell törődni vele,ez egy marhaság!!!!
Semmit nem jelent főleg akkor nem ha napközben esetleg beszéltél fogról vagy főleg ha van rossz fogad és félsz hogy kiesik vagy valami.Én abszolút nem foglalkozok vele ha avval álmodok mert nagyon rosszak a fogaim amióta terhes vagyok állandóan begyullad az ínyem plussz sorba lyukadnak ki elég ramatyok és van mikor álmomban is fáj nagyon meg nézem vizsgálom de ez mint írtam azért van mert ébren is foglalkozol vele.
De amugy az álmoskönyv ezt írja!
Fog. Fogat enni: halál. Fogad, ha kihull: egy atyádfia meghal.
Az 1756-os könyv szerint: fogadat szádból kiszedni: siralom. Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés. Fogaid, ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz; betegnek egészséget jegyez. Fogaid ha összenőnek: tévelygés, visszavonás. Rothadt fog, ha kihull: jó. Fejér fog, aranyos fog: jó. Fog (viaszból): szörnyű halál. Fog fehérónból: kisebbség. Üveges fog: halál. Ezüstfog: gazdagság. Fogaid, ha másodszor nőnek: jó. Fogaidat tisztítani: nagy ártalom. Fogaid, ha elédbe esnek: gyermekeid halála. Fogaid nyelveddel kitolni: dolgaidnak jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!