Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a rövidke álom mit jelent...

Ez a rövidke álom mit jelent az álomfejtésben hívők szerint?

Figyelt kérdés

Álmomban egy talán 4-5. emeleti erkélyről néztem lefelé. Valami nem túl szervezett eseményhez gyülekeztek ott emberek, nem tudom mihez, de kb 30-an lézenghettek lent. Talán délelőtt volt, napsütéses, de sem rám sem a gyülekezőkre nem tűzött közvetlen a nap. Utcaképre nem emlékszem, mintha csak egy nagy fehérség lett volna lent minden, se fákat, se bokrokat, se környező házakat nem vettem észre, és talán egy tér lehetett a ház előtt.

Egyszer csak feltűnt egy férfi, akibe szerintem szerelmes vagyok. :) Ő is jött oda a gyülekezők közé. És néhányszor felnézett és mosolygott. Folytatásra nem emlékszem.

Megjegyzés: A valóságban még sosem találkoztam az illetővel és nem is várható, csak fényképet láttam róla interneten. Továbbá emeletes házban sem lakom és nem szoktam ilyen helyeken lenni.

Mit jelenthet ez az álom?

Hogyan lehetne továbbálmodni ma este vagy máskor?

2012. máj. 22. 06:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Kiegészítőül még annyi, hogy olyan vasárnap délelőtti hangulat volt. Az emberek normális hétköznapi utcai ruhákban voltak. A hőmérséklet kellemes meleg tavaszi volt. És jó kedvem volt. Lentről a beszélgetések nem hallatszottak fel, csak annyi, hogy ott beszélgetnek. És ők nem ismerték mindenki egymást.
2012. máj. 22. 06:49
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. máj. 22. 07:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez a szótár gyakorlatilag nem hozott ki semmi használhatót.

Aki jobban ért hozzá, kérem írjon pár sort! Fontos lenne, köszi!

2012. máj. 23. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én arra tippelnék, hogy magányosságot, elszigeteltséget jelez. Mindenki lent van, te pedig fent az erkélyen, és "magasról nézed őket". Nem lehet, hogy túl magasan van az a bizonyos mérce, vagyis túl sokat vársz el a környezetedben lévőktől? Nem vagyok hozzáértő, csak józan paraszti ésszel ezt tudom kihámozni a dologból. :)
2012. jún. 11. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!