Ez a rövidke álom mit jelent az álomfejtésben hívők szerint?
Álmomban egy talán 4-5. emeleti erkélyről néztem lefelé. Valami nem túl szervezett eseményhez gyülekeztek ott emberek, nem tudom mihez, de kb 30-an lézenghettek lent. Talán délelőtt volt, napsütéses, de sem rám sem a gyülekezőkre nem tűzött közvetlen a nap. Utcaképre nem emlékszem, mintha csak egy nagy fehérség lett volna lent minden, se fákat, se bokrokat, se környező házakat nem vettem észre, és talán egy tér lehetett a ház előtt.
Egyszer csak feltűnt egy férfi, akibe szerintem szerelmes vagyok. :) Ő is jött oda a gyülekezők közé. És néhányszor felnézett és mosolygott. Folytatásra nem emlékszem.
Megjegyzés: A valóságban még sosem találkoztam az illetővel és nem is várható, csak fényképet láttam róla interneten. Továbbá emeletes házban sem lakom és nem szoktam ilyen helyeken lenni.
Mit jelenthet ez az álom?
Hogyan lehetne továbbálmodni ma este vagy máskor?
Ez a szótár gyakorlatilag nem hozott ki semmi használhatót.
Aki jobban ért hozzá, kérem írjon pár sort! Fontos lenne, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!