Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez meg hogy lehet?

Christi kérdése:

Ez meg hogy lehet?

Figyelt kérdés
szóval,azt álmodtam,h volt 1 bohóc bábú és az ölte az embereket(tudom,sok horror filmet nézek!)és 1szer az én szobámba volt a sarokba...ott mosolygott azzal a festett képével! és...lecsapott. reggel mikor felkeltem,a sarokba ott volt az a bohóc bábú(ugyanolyan volt,mint az álmomba). amíg én aludtam,anyuék elmentek és vettek a tesómnak 1et.én ezt nem is láttam,mégis benne volt az álmomba.

2012. máj. 21. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Láthattad azt te félálomban, mikor felkeltél, azután beleszivárgott az álmodba. Néha nekem résnyire nyitva van a szemem, mikor alszok. Bár tudatosan nem látok, attól függetlenül még "láthatok". Szerintem erről van szó.
2012. máj. 21. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

1.Lehetett telepátia, ami annál jobban működik, minél közelebb álló személyekről van szó, tehát nem csoda, ha "vetted az adást" arról, hogy anyudék bohócot vásároltak.

2.Állítólag alvás közben egy másik síkon létezünk (ami a tudatunkat, vagy asztrál testünket illeti), és amit ekkor tapasztalunk, valamilyen szinten szinkronban lehet a valósággal.Egyfajta másik valóság, ami persze keveredhet fantázia elemekkel.

Tehát, ezek szerint a bohócot valóban láttad(persze nem fizikai szemeiddel),azt pedig, hogy embert ölt, hozzáképzelted a látványához.

2012. máj. 21. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a Horrorra akadva . 1. bohóc lehetett .
2012. máj. 21. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
vagyis 2. bohóca lehetett .
2012. máj. 21. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!