Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Na ezt fejtse meg nekem valaki?

Na ezt fejtse meg nekem valaki?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam h besodort a szél az ablakunkon egy félszárnyú madárkát és én próbáltam rajta segíteni
2012. máj. 15. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Csukd be az ablakot, eléggé hűvös van!
2012. máj. 15. 07:40
 2/5 Evele123 ***** válasza:

Szerintem:

besodort a szél = véletlenszerű élethelyzet, mert nem előre megtervezett dolog volt.

az ablakunkon = nyitás a külvilágra, ezen keresztül kerülhetsz először kapcsolatba a környezeteddel

egy félszárnyú madárkát = valami nem teljes, nem egész. Ahhoz, hogy magasabb szintre kerülhess (szárnyalhass), valamit rendbe kell tenned magadban.

és én próbáltam rajta segíteni = a tudatalattid már megtette az első lépéseket, mert felhívta valamire a figyelmedet. Ez lehetett az is, hogy élhetnél jobb körülmények között, de ehhez lehet, hogy el kell költöznöd onnan, ahol most vagy. Elég sok madár költözik, ha vége a nyárnak és beköszönt az ősz. Én is kaptam már hasonló üzenetet, habár az ez a dal volt:

http://www.youtube.com/watch?v=4P0kIjbkc58

Remélem, tudtam adni pár tippet...

Szia

2012. máj. 15. 08:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Van valami a dologban. Éppen munkát keresek és szeretnénk a párommal összeköltözni csak igen sok problémába ütközünk.
2012. máj. 15. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövőre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. műtenek, és többször álmodsz addig műtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 15. 11:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én ezt még el is hinném, de van valami amit nem lehet ezzel magyarázni. El is mondom.

Egy hétvégén azt álmodtam h meghalt a nagymamám. (semmi jel nem utalt rá. Volt ugyan egy szívrohama de 1 évvel azelőtt kb.) A barátom úgy keltett fel h zokogtam. Rákövetkező héten kedden mikor hazaértem a munkából, édesanyám azzal fogadott h meghalt a nagyi.

Sztem ez elég egyértelmű álom volt.

2012. máj. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!