Na ezt fejtse meg nekem valaki?
Szerintem:
besodort a szél = véletlenszerű élethelyzet, mert nem előre megtervezett dolog volt.
az ablakunkon = nyitás a külvilágra, ezen keresztül kerülhetsz először kapcsolatba a környezeteddel
egy félszárnyú madárkát = valami nem teljes, nem egész. Ahhoz, hogy magasabb szintre kerülhess (szárnyalhass), valamit rendbe kell tenned magadban.
és én próbáltam rajta segíteni = a tudatalattid már megtette az első lépéseket, mert felhívta valamire a figyelmedet. Ez lehetett az is, hogy élhetnél jobb körülmények között, de ehhez lehet, hogy el kell költöznöd onnan, ahol most vagy. Elég sok madár költözik, ha vége a nyárnak és beköszönt az ősz. Én is kaptam már hasonló üzenetet, habár az ez a dal volt:
http://www.youtube.com/watch?v=4P0kIjbkc58
Remélem, tudtam adni pár tippet...
Szia
Köszönöm. Én ezt még el is hinném, de van valami amit nem lehet ezzel magyarázni. El is mondom.
Egy hétvégén azt álmodtam h meghalt a nagymamám. (semmi jel nem utalt rá. Volt ugyan egy szívrohama de 1 évvel azelőtt kb.) A barátom úgy keltett fel h zokogtam. Rákövetkező héten kedden mikor hazaértem a munkából, édesanyám azzal fogadott h meghalt a nagyi.
Sztem ez elég egyértelmű álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!