Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt ez az álom?

Mi volt ez az álom?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán álmodok.. tegnap este kosarat kaptam attól a fiútól , akit szeretek. Úgy aludtam el , hogy remegtem , szaporán lélegeztem és amikor már mélyen aludtam előjött ez a rémálom. Szerenádon voltam ismét , ott volt egy nagyon helyes férfi , aki volt otársam nagybátyja és gitározott. Nekem ő nagyon bejött. De a valóságban neki a legjobb barátnőim jöttek be. Az álmomban vele voltam , jól éreztük magunkat és megkérdeztem ideadná-e a telefonszámát és igent mondott. Aztán visszaültem a helyemre , mert már hazafele tartottunk és nemsokára le kellett szállni - mellettem ült egyik otársam és hozzám vágta , hogy mit képzelek magamról stb.. mikor neki jön be a pasi (rá is nyomult a valóságban de csupán azért mert ki volt mindene). Aztán kérdeztem legjobb barátnőmet , hogy hol van a másik legjobb barátnőm (3an vagyunk bestek) , ő másik otársammal beszélgetett , akivel még elsőben voltak legjobb barátnők és rám ordibált , hogy minek szólongatom , ne hallgatózzak stb.. majd leszálltam a buszról és éppen focimeccs volt. A foci azért került be az álmomba mert tegnap tényleg focimeccs volt. A környékünkön részeg stb emberek voltak , akik tűzijátékkal "bombázták" a villamost , az autókat , és a kezem is megsérült. Aztán elkezdtem rohanni , észrevettek , majd olyat kiáltott az egyik , hogy addig ne , amíg nincs mészárszék felirat - azt nem tudom hol. Ez zavaros. Majd hazaértem nagy sokára és anyáék is itthon voltak már és felébredtem.

18/N

2012. máj. 14. 08:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes,

Mint te is írod, a hétköznapjaidból táplálkozik az álom, így nem kell megfejteni, mivel a megoldás előtted áll.

2012. máj. 14. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!