Mit jelenthet ez az érzés? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval ma éjszaka pontosan éjfél után egy perccel felébredtem.Minden ugyanúgy volt elrendezve meg minden, de mégis olyan álomszerű volt az egész.A jobb orrlyukam bevolt dugulva.Egyre nehezebben kaptam levegőt, a szívem egyre jobban vert, kezdtem szédülni, mikor visszafeködtem és az ágy támlájába bevertem a fejem, akkor egy erős fejfájás egy rándulás és minden olyan volt mint azelőtt.
Ujra normálisan kaptam levegőt, a szivem is jóvolt.De amikor ez az érzésem volt úgy éreztem hogy félperc se volt az egész,valójában pedig 8perc volt(néztem az órát.)
Ez mit jelenhet?
2012. máj. 12. 10:11
1/3 anonim válasza:
Pánikrohamod volt, vagy álmodtál.
2/3 A kérdező kommentje:
nemálmodtam
2012. máj. 12. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!