Mit jelet ez az álom? (lent)
Az volt hogy anyukámmal voltunk egy parkban (hasonlított a Yellowstone-ra)Ott építészek voltak s építés közben bementem egyedül.Ott volt a kezemben három kis plüss állat s mászkáltunk ott a tisztáson ott is építettek valamit és volt ott egy hosszú gödör és vagy 2 méterre volt a másik oldal és 10 méter a mélysége.Először áttudtam ugrani és a kezemben is volt a három plüss állat.Ott elgurultam földhöz éréshez és egy vonati sínhez értem ahol pár méterre közeledett egy vonat.Hajszál híján majd nem elkapta a fejem de megmenekültem.Gondoltam vissza megyek anyukámhoz aki a park pénztárosánál várt.Átakartam egyesével dobni a plüss állatokat de az egyik leesett.maradt kettő és próbáltam azokkal átugrani de ott a szélénél maradtam.Megtudtam kapaszkodni de a két plüssállat leesett.Aztán pár percig kapaszkodtam de már földes volt a kezem és izzadt is.Utána leestem és minden sötét volt,vagy is meghaltam.Felakartam kelni de nem tudtam és egy szót is kiakartam mondani de nem bírtam.Utána fölkeltem és felordítottam Anya!
1000 bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!