Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban lelőttem két embert....

Álmomban lelőttem két embert. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Ritkán van rémálmom, de ez volt az egyik legrosszabb. Anyukámat és egy rendőrt lőttem le pisztollyal, azután elmenekültem. Rosszat jelent? Anyukámmal jó a kapcsolatom... Néha persze veszekszünk, de azok csak normális viták.. pl. mikor kupi van a szobámban, vagy csak nem végeztem el a házimunkát. Viszont, amikor a rendőrt lőttem le, az sokkal jobban megmaradt az emlékezetemben. Kétszer is rálőttem. Közben borzasztóan féltem. Mit jelenthet? 15/L

2012. máj. 11. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Az álmok az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. A kontextus, amiben megjelenik, és ahogy emlékszel rá az eljövendő életeddel kapcsolatba nem hozható.
2012. máj. 11. 23:01
 2/9 anonim válasza:
nem hiszem, én már többször öltem meg embert, a bátyámat többször lőttem/szúrtam már meg (lehet a bántalmazásai miatt). De nem éreztem rémálomnak, a lőfegyvert is biztosan fogtam, illetve a kést is. Ettől nem hiszem hogy félned kellene, pláne azért mert tisztába vagy azzal hogy mit tettél, és ahogy a szavaidból kivéve (velem ellentétben) nem akartad de meghúzni a ravaszt. Valószínűleg élőben nem tennéd meg, és ez a lényeg, álmodba azt csinálsz amit akarsz;) 17/F
2012. máj. 11. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Én álmaimban már lőttem agyon haverom shotgunnal, löktem ki másik ablakon, vertem agyon harmadikat, volt már csonkítós álmom is velük, és ahhoz képest, nem tudom, mit kezdenék ha eltűnnének... Ezek csak álmok, nem kell feltétlenül jelentést tulajdonítani nekik :)
2012. máj. 11. 23:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok. :) Azért remélem, nem álmodom ilyet többet.
2012. máj. 12. 00:24
 5/9 anonim válasza:

Nem szeretnélek "felzaklatni", ha már így "megnyugtattak", de szerintem simán van jelentése. Minden konfliktust megbeszéltél anyuval? Vagy vannak még rendezetlen számlák? A legutóbbi veszekedés is el van simítva?

Írtad, hogy kupi, házimunka. Nem lehet, hogy sikerült ellustulni kicsit, és nem segíteni anyunak eleget, majd ebből jön a konfliktus? A rendőr betartat, nem lehet, hogy bizonyos elvégzendő feladatoktól tartasz? Talán a rendőr is anyu tekintélyét szimbolizálja, amitől meg vagy ijedve, mert fenyegeti a lustaságod.

Vagy nem. Nem tudom, ez mind csak kérdés, neked kell ezeket átgondolni.

Mindenesetre a félelem, rossz álom azt jelenti, hogy a nyugalmat nem szerezted meg nappal teljesen, és leengedi éjjel az agyad a feszültséget.

2012. máj. 12. 02:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ÁVH vagyis az Álomvédelmi Hivatal álomügynökei már várnak Rád:)
2012. máj. 12. 10:43
 7/9 A kérdező kommentje:
ma 02:42: Lehetséges, erre nem gondoltam. Csak nem most vagyok először leszólva anyu által ezek miatt, viszont máskor nem álmodtam ilyet. Ezért ijedtem meg kicsit.
2012. máj. 12. 12:22
 8/9 anonim válasza:

("ma 02:42 vagyok")

Lehet, hogy máskor is álmodtál, csak nem emlékszel rá. Az is lehet, hogy nem álmodtál, mert levezetted máshol a feszültséget. A feszültség levezetése azonban tüneti kezelés, az oki kezelés pedig az, ha megtanulod a konfliktusokat kezelni, másrészről pedig helyére teszed a lustaság-pihenés, szorgalom-munkamánia ellentétpárokat.

2012. máj. 12. 21:52
 9/9 anonim válasza:
Kiéled a felgyülemlett agressziódat. Persze ez nem baj, mindenki máshogy vezeti le, és ez az egyik legbiztonságosabb :)
2012. máj. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!