Álmomban lelőttem egy közutálatnak örvendő kommunista politikust. Mit jelenthet ez?
Az első válaszolónak: már 40 éve halott
A másodiknak: voltak olyan kommunista politikusok akiket nagyon sok ember szeretett és szeret ma is (pl.: Kádár János), másokat viszont az emberek többsége megvetett (politikájuk miatt). Én olyat lőttem le aki közutálatnak örvend.
A harmadiknak: nem
A negyediknek: köszönöm szépen
Ja és nem tudom számít-e de én elítélem a kommunizmust.
Ha álmában az álmodó lő, akkor talán meg kell tanulnia, hogy a saját szorongásait tisztázza magában. Megelőző intézkedésekről van szó, melynek segítségével az álmodó elkerülheti, hogy személyisége azon részével találkozzon, amelyeket elutasít. Az álomszimbólum másik lehetséges jelentése: az álmodó fél, hogy más emberek haragjának célpontjává, vagy áldozatává válik. A pisztolynak pedig az álomban férfias és szexuális jelentése van. :)
Véleményem szerint a politikusnak nincsen nagy jelentősége az álomban.
Egy élő politikust is lelőhetnél.
És hidd el kívánom neked, hogy váljon valóra az álmod. Háromszáznyolcvanszor is. Utána ha nem is a nemzeté, de az én hősöm midnenképp leszel!!!
Azt jelenti,hogy még mielőtt a politikus elmondhatta volna,hogy miért jelent meg álmodban te lelőtted.úgyhogy ezért sohasem tudjuk meg a választ:)
Komolyra fordítva a 21:49-es magyarázatot én is el tudom fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!