Mit jelenthet, hogy egy 13 eves lanyt szulesi remalom gyotor?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy sokat ultem a napon, lefekudtem es a kovetkezot almondtam: a szuleszeten voltam (14 eves vagyok) nagyon kellet szuljek de bent volt a doktorno a szulesz szobaba es o szult. De en szakadtam meg./anyukam es a tesom aztt mondja, hogy felvoltam ulve az agyra levoltam izzadva es borzasztoan orditottam.Volt olyan, hogy megvoltam hulve s tala a laztol volt de mindg akarhanyszor beteg avgyok ezt almondom (eleg leirhatatlan de megprobalom): a levegobe voltam egy amsik noszemellyel, es az a no terhes volt es az en gyerekemet varta (lany vagyok) es az o hasaba volt az en gyerekem.Volt egy korporso es meg akart olni az a valaki..de szornyuuu nagyon rosz erzes!Ordibalok es magamon kivul vagyok.Es csak akkot tudok visszaaludni ha anyukam fogja a kezem, de ra egy felorara megint ugyanez.Es mindg ugyanez....en nagyon szeretnem ha majd gyreket szulhetnek majd amikor eljon az ideje es mindig az jar a fejembe, hogy ha veletlenul van valami bajom es nem tudok szulni amjd gyreket belehalok.Ezt is almondtam egyszer, hogy csinaltak egy vizsgalatot a suliba es mindenki egezseges volt csak en meddo.Mit jelenthetnek ezek?13 eves lany.!KOszonom a valaszokat!2012. ápr. 30. 21:37
1/4 anonim válasza:
Most 13 vagy 14 éves vagy?
Na hozzátéve a témához, a szülésre való gondolás, illetve a félelmeid kalibrálják az álmod. Minél többet gondolsz az álmod témájára, annál nagyobb az esélyed, hogy újra olyat álmodsz. Én például egy volt tanárommal álmodtam, elkezdtem rajta filózni, mert bántott egy dolog vele kapcsolatban, aztán újra vele álmodtam. Rácsodálkoztam, és az álmomban már a dolog, ami bántott is benne volt. Aztán most újra vele álmodtam, és megint hasonló aspektusban. Szóval nem kell félned, ezek az álmok nem jelentek semmit.
Nyugodalmas jó éjt!
2/4 anonim válasza:
döntsd már el hogy hány éves vagy!
3/4 anonim válasza:
Félelmeid vannak.
Én kiskorom óta amikor éjszaka lázam van ugyanazt álmodom. Használt zsebkendőket eszem. :/
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Agu.ba leszek 14 igy egyszer azt mondom, hogy 13 vagyok s egyszer hogy 14 vagyok...de ez ne legyen tema!
2012. máj. 1. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!