Rémálom! Mit jelenthet, mire utal? Rettegek azóta!
Álmomban kidobtam a babámat az ablakon!!!
Nem tudok szabadulni tőle!!!!
Segítsetek!!!
Vegyél "álmok jelentése" könyvet, és abba mindenre van válasz.
A tesómnak is van , 1 időben megnéztem az álmaim jelentését , -mind úgy kezdődött -
Szexuális beállítottságú álomban volt része...........
És akkor voltam 13. :D
Általában azt mondják , amit nem sikerült aznap megvalósítani azt álmodban fejezed be........
Hát ez esetben kétlem ,
Sajnos nem tudom , de baba-baba, vagy gyermek baba ?
Fuuh.. az biztos rossz lehet :(
Amúgy ezen az oldalon lehet megtalálhatod :
Én is próbáltam keresni és ezeket találtam [remélem segít :| )
-baba (felnőttálomban)
Játszadozás valakinek az érzelmeivel, például hitegeted hogy csak őt szereted, miközben több vasat tartasz a tűzben. Férfiálomban hajas baba: gyengéd és titkolni való érzelmek; furcsa vonzalom.
-csecsemő, kisbaba
Szomorúság, kiszolgáltatott helyzet. Várandós álmában: félelem a szüléstől. Fiatal lány álmában, akinek még nincs gyermeke: tudat alatti vágyakozás a gyermekre. Idegen csecsemőt találni: egy régen elkövetett hibád emléke: Csecsemő, ha beszél: intelem, amit nem veszel komolyan. Világító csecsemő: régi, nagyon szomorú emlék; jóvátehetetlen mulasztás.
Én csak ennyit találtam :| .... lehet , hogy nem segített semmit de többet nem találtam. Pedig próba szerencse alapon próbáltam ._. .
Amúgy még találtam valamit.
TÁRGYAK
ablak
- Rálátás a világra és a külvilág rálátása személyiségünkre és életünkre.
- Személyiségünk nyilvános és belső világa közti óvatos viszony.
- A szem jelképe.
Gyermek: Minden álmoskönyv szerint általában szerencse.
Kerner szerint: gyermekágyasság: veszteség a gazdaságban. Gyermekcipő: rossz hír, kellemetlen levél. Gyermekruha: lebetegedés. Játszó gyermek: nagy öröm. Gyermekkel veszekedni: bánat. Gyermeket örökbe fogadni: viszály. Gyermeket elesni látni: nagy óvatosságra int. Gyermeket keresztelni vinni: gyermekáldás. Gyermekhalál: nagy gond.
1756-os könyv szerint: gyermeket látni: férfinak jó, leánynak igen nem jó. Szép arcú gyermek: különös szerencse.
A lipcsei nagy álmoskönyv szerint: kisgyerek: veszekedés jele. Gyermeket háton vinni: nagy pörpatvar. Saját gyerekét látni, ha fiú: jó; ha leány: rossz. Idegen, szép gyermek: mindenkinek öröm. Gyermeket lopni: gondjaid örökös elvetését jelzi. - Más magyarázatok: gyermek dajkával jegyez könnyed megismerkedést egy leánnyal. Gyermek egy szakállas férfi karján: áldott nőnek fiút jelez. Gyermek teknőben vagy vízben: leányt mutat.
Ennyit találtam. Remélem segítettem vele ha nem is valami sokat.... de egy halvány fogalmat arról, hogy mit jelenthet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!