Rossz álom, ugye nem következik be?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam kb 3-4 hónapja hogy egy családtagomat elveszítem egy nyaralás alkalmával. Úgy tudom a halál hosszú életet jelent. Viszont kiderült, hogy nyáron tényleg lesz egy közös nyaralásunk és én nagyon félek attól, hogy beteljesedik, ugye nem?2012. ápr. 6. 18:17
1/4 anonim válasza:
Nem, ezerféle rossz álmom volt már...
2/4 anonim válasza:
Nézd én azt álmodtam 5 évesen, hogy öcsémet elüti a vonat. Nem történt meg. Ne félj az álmok nem válnak valóra.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért félek mert azon a helyen voltunk már nyaralni, közben az egyik családtagomban lett egy betegsége és azt álmodtam hogy ott a nyaraláson (ahová nyáron megyünk) meghalt, annyira félek, sírtam álmomban.
2012. ápr. 6. 18:40
4/4 A kérdező kommentje:
*családtagomnak
2012. ápr. 6. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!