Mit jelenthet ez az álom? (bőv. Lent)?
Azt álmodtam egyszer hogy akárhányszor is belenéytem egy tükörbe mindig vlmi nevetséges, ijesztő vagy tök más képet láttam a fejem helyén!Nagyon ilyesztő volt!
Majd kiderítettem hogy egy kis haver (fogalmam sem volt mi volt az)műveli ezt az egészet velem.
Majd később amikor leszedte ezt a varázslatot vagy mit rólam,akkor a haverom lett és azt mondta valahányszor csak kérdésem van írjak a falra.egyszer vlmit kérdezni akartam (nem emlékszem mi volt az) le se írtam a kérdést a falra már hallottam is a válaszát annak a haveromnak a fejemben!!WTF!!!??? El nem tudom képyelni mit jelenthet és nagyon kíváncsi vagyok!
Igeeen...
Elég furcsa! De nem a haverom volt hanem egy kis emberke..mint egy manó...Csak kíváncsi vok mert így viccesen és őrülten hangzik... de az álomban elég ilyesztő volt!!!!
hát ijesztő is, h nem tudod leírni helyesen a szavakat :D
na de a lényeg: a helyedben nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, valószínűleg csak nagyon fáradt voltál, ez okozta a zavart. :)
Köszönöm a válaszokat és a tippeket is!
Egyébként nem rossz ötlet a könyv!!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!