Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam egyszer hogy akárhányszor is belenéytem egy tükörbe mindig vlmi nevetséges, ijesztő vagy tök más képet láttam a fejem helyén!Nagyon ilyesztő volt!

Majd kiderítettem hogy egy kis haver (fogalmam sem volt mi volt az)műveli ezt az egészet velem.

Majd később amikor leszedte ezt a varázslatot vagy mit rólam,akkor a haverom lett és azt mondta valahányszor csak kérdésem van írjak a falra.egyszer vlmit kérdezni akartam (nem emlékszem mi volt az) le se írtam a kérdést a falra már hallottam is a válaszát annak a haveromnak a fejemben!!WTF!!!??? El nem tudom képyelni mit jelenthet és nagyon kíváncsi vagyok!

2012. ápr. 5. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát egy haverod megátkozott, és hülyeségeket álmodtál, aztán azt mondta, hogy ha kérdésed van írd fel a falra. És ha kérdésed van, akkor hallasz egy hangot a fejedben. Nem vagyok pszichológus, de szerintem van egy rossz hírem....
2012. ápr. 5. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelenthet, nem vagyok álomfejtő, de szerintem örülhetsz neki, nem jártál rosszul :D :)
2012. ápr. 5. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Igeeen...

Elég furcsa! De nem a haverom volt hanem egy kis emberke..mint egy manó...Csak kíváncsi vok mert így viccesen és őrülten hangzik... de az álomban elég ilyesztő volt!!!!

2012. ápr. 5. 21:56
 4/6 anonim válasza:

hát ijesztő is, h nem tudod leírni helyesen a szavakat :D

na de a lényeg: a helyedben nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, valószínűleg csak nagyon fáradt voltál, ez okozta a zavart. :)

2012. ápr. 5. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért ijed meg mindenki, gondolja azt, hogy egy álom jelent valamit. Én örülnék ha ilyen álmaim lennének, nem csak egy szürke hétköznapot álmodnék. Egyébként írj könyvet ebből szerintem.
2012. ápr. 6. 00:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tippeket is!

Egyébként nem rossz ötlet a könyv!!!;)

2012. ápr. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!