Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Amióta megálmodtam, foglalkoztat, hogy mit jelenthet:

Valaki odavezetett egy helyre,ahol hosszú sor állt, nagyon hosszú.Beálltunk a sor végére, de nagyon gyorsan sorra kerültünk. Az volt a lényeg, hogy kevés dolgot le kellett tenni egy asztalra, én benyúltam a zsebembe és kivettem pár 10-20 forintost,és odatettem. Erre ott volt a dobozokban egy csomó 200-as, 100-as, 50-es, 20-as, 10-es és 5 forintos, mindegyik külön dobozban, és egy dobozban voltak vékony fadarabok. És többet lehetett venni belőle, mint amennyit letettél az asztalra. És ezzel senki nem élt vissza. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2012. ápr. 6. 15:25
 1/3 anonim válasza:

Nem tudom ,hogy mit jelenthet pontosan, de Angliában rábukkantak egy olyen gabonarajzra/kódra,amelyet hosszú fejtegetés során el tudtak olvasni:,,Óvakodjatok a hamis ajándékok kinálóitól/sok fádalom,de van még idő/van rossz is odakint/mi az igazság oldalán állunk''

Szerintem lehet, hogy köze van ehhez.

2012. ápr. 8. 08:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár kicsit megijedtem.
2012. ápr. 8. 13:38
 3/3 Martina11 válasza:
Hát váratlan kiadásokat jelent a pénz de mást nem tudok mondani.Menny el egy könyvtárba és nézz körül erről.
2012. ápr. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!