Mit jelenthet ez az álom?
Amióta megálmodtam, foglalkoztat, hogy mit jelenthet:
Valaki odavezetett egy helyre,ahol hosszú sor állt, nagyon hosszú.Beálltunk a sor végére, de nagyon gyorsan sorra kerültünk. Az volt a lényeg, hogy kevés dolgot le kellett tenni egy asztalra, én benyúltam a zsebembe és kivettem pár 10-20 forintost,és odatettem. Erre ott volt a dobozokban egy csomó 200-as, 100-as, 50-es, 20-as, 10-es és 5 forintos, mindegyik külön dobozban, és egy dobozban voltak vékony fadarabok. És többet lehetett venni belőle, mint amennyit letettél az asztalra. És ezzel senki nem élt vissza. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Nem tudom ,hogy mit jelenthet pontosan, de Angliában rábukkantak egy olyen gabonarajzra/kódra,amelyet hosszú fejtegetés során el tudtak olvasni:,,Óvakodjatok a hamis ajándékok kinálóitól/sok fádalom,de van még idő/van rossz is odakint/mi az igazság oldalán állunk''
Szerintem lehet, hogy köze van ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!