Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Folyamatosan az exemmel...

Folyamatosan az exemmel álmodom, miért?

Figyelt kérdés
Közös megegyezéssel lett vége a kapcsolatunknak, mert ő inkább az a bulizós fajta volt, én pedig nem. Ennek ellenére 1 évig működött, és szerettük egymást. Akivel utána voltam 2 évig, őt megcsaltam Vele, nem is 1x. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Most 1 éve másik kapcsolatom van, és 32 hetes kismama vagyok, imádom a páromat, soha nem csalnám meg! Szeretem az exemet, de nem vagyok belé szerelmes, nem vágyom utána, amúgy is már nagyon régóta nem találkoztam vele, nem tudok róla semmit. Csak ezek az álmok zavarnak, már 3 napja egyfolytában vele álmodom. Tegnapiban szexeltem vele, a ma éjszakaiban pedig "csak" megcsókolt, de eszem ágában nem volt visszautasítani. Mit jelent ez?

2012. ápr. 6. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy ő még szeret és ezt megérzed..VAGY!

szíved mélyén még szereted..

Amúgy Gratula a babához:)

2012. ápr. 6. 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ő érez még irántam, ahogy én is iránta, de részemről ez csak kötődés, érdekel mi van vele. Lehet, hogy emiatt, hogy épp nemrég jutott eszembe, hogy már milyen régóta nem tudok róla semmit, mert külföldre ment dolgozni..

Köszönöm szépen! :-)

2012. ápr. 6. 08:53
 3/5 Stewie Griffin #1 válasza:
Mert még mindig, gondolsz rá te BITANNG!!! -.-
2012. ápr. 9. 11:45
 4/5 anonim válasza:

ÖÖÖÖ....

Talán mert még mindig szereted?

2012. máj. 3. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, már nem vagyok belé szerelmes, csak kötődöm hozzá.
2012. máj. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!